Follow us

Ρούλα Ρέβη | Ξεσπά για τις κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκων

"Μπορούμε να αναγνωρίσουμε το βλέμμα ενός παιδεραστή ακόμα και από μακριά".

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας NDP

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram εξέφρασε την αγανάκτησή της η Ρούλα Ρέβη σχετικά με τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών εναντίον ηθοποιού - σκηνοθέτη για κακοποίηση ανηλίκων. Η γνωστή φωτογράφος έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο καταθέτοντας ανοιχτά την άποψή της:

"Έχω θυμώσει ... από όλα όσα άκουσα προσεκτικά και πιέζοντας την παρόρμηση μου , για να φανώ ώριμη ενήλικας , και να σκεφτώ , να ζυγίσω , γνωρίζοντας από μέσα ένα χώρο εργασίας πολύ καλά ανήκω κατά ένα μερος μου σε αυτόν . Θέλω μόνο κάτι να ρωτησω εδώ . Που είναι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που έψαχναν τα σκουπιδια ανθρώπων διάσημων για να ανακαλύψουν μικρές βλακείες και να γεμίσουν τις τηλεοπτικές τους ώρες και τα ηλίθια φύλλα των περιοδικών τους.

Που είναι οι κρυμμένοι παπαράτσι που δεν άφηναν ζευγάρια να χωρίσουν με την ησυχία τους ? Γιατί δεν είναι έξω από το σπιτι του παιδεραστή αφού ολοι γνωρίζουμε το όνομα του? Γιατί δεν κρύβετε κανείς παιδιά μέσα σε αμαξι με τηλεφακο να τον φωτογραφίσει? Γιατί δεν έχουν λεφτά τα κανάλια να πληρώσουν πρόστιμο αν πουν το όνομα του δημόσια ? Γιατί δεν ψάχνετε τα δικά του σκουπιδια έξω από το σπιτι του να δούμε τι θα βρούμε ? Γιατί δεν πάμε κάτω από το σπιτι του όλοι μαζί να του πετάξουμε παιδικα παιχνίδια στο παραθυρο ?

Γιατί φοβόμαστε έναν δικηγορακο που του βάζει λεφτά αυτός στην τράπεζα και δεν φοβόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας ? Τι θα μας κάνει? Θα μας κάνει μήνυση ένα σκουπίδι ένας παιδεραστής ? Ειδα τη συνέντευξη του ανθρώπου στην τηλεόραση και θυμήθηκα πως ένοιωθα στα 15 και εγω πως θα μπορούσε κάποιος να με χειριστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως αυτό το αγόρι που ειδα . Ποσό αλήθεια είχαν τα μάτια του είδατε πιο αληθινό βλέμμα τελευταία? Εγω όχι ειδα 2 μάτια 15 χρόνου στο πρόσωπο ενός 40 χρόνου γιατί το βλέμμα του, ο φόβος του και το τεράστιο γιατί του φαίνεται ακόμα και σήμερα στα ματάκια του . Γιατί δεν λέμε αυτό το όνομα ?

Που ειστε δημοσιογράφοι? Εσεις δεν ειστε που περιμένατε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του για να μας γεμίσετε με ανόητες πληροφορίες ?Πηγαίνετε έξω από το σπιτι του δώστε μας ένα πλάνο και μην πείτε τίποτα άλλο ! Εμείς θα καταλάβουμε . Από τα μάτια . Όπως καταλαβαίνουμε τα μάτια ενός παιδιού να ειστε σίγουροι πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε και το βλέμμα ενός παιδεραστή ακόμα και από μακριά . Πηγαίνετε να κάνετε τη δουλειά σας μια φορά με ουσία βοηθήστε μας . Ας πούμε αυτό το όνομα . Αν το φωνάξουμε όλοι μαζί δέν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε . Αυτός να έχει την οργή μας."

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Loading...

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ