Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Οι φήμες για εγκυμοσύνη και οι κοινες φωτο με τον σύντροφο της

Η παρουσιάστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

konstantina spyropoulou NDP Photo Agency

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η είδηση πως είναι ζευγάρι έγινε γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο και αργότερα οι δυο τους επιβεβαίωσαν την είδηση, ανεβάζοντας κοινές φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στα social media. Ο φωτογραφικός φακός επίσης τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές τόσο σε κοινές εξόδους όσο και σε βόλτες με τα κατοικίδια τους. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μάλιστα μοιράζονται την ίδια αγάπη για γυμναστική και γυμνάζονται πολλές φορές μαζί.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η παρουσιάστρια μάλιστα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day” και είχε δηλώσει πως "Έχω μια επικοινωνία με τον κόσμο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επέλεξα να επιβεβαιώσω τη σχέση μου με τον Βασίλη γιατί έτσι ένιωσα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση. Είναι κάτι καινούριο για μένα. Είναι κάτι ωραίο, κάτι που μου αρέσε" και προσέθεσε πως "Ο θεσμός της οικογένειας είναι κάτι πολύ ιερό για μένα. Έχω μια πολύ δεμένη οικογένεια. Είναι 34 χρόνια παντρεμένοι οι γονείς, οπότε οι εικόνες που έχω για αυτό είναι ιδανικές. Οπότε αυτό υπάρχει στο DNA μου. (…)Δεν έχω αφήσει το σπίτι μου, έχω και πάρα πολλά πράγματα. Αλλά, όπως όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να κοιμούνται και να περνάνε χρόνο μαζί, ναι το κάνω.".

Αυτές οι δηλώσεις σε συνδυασμό με τις κοινές φωτογραφίες που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους πυροδότησαν τις φήμες πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. Το ζευγάρι είναι μαζί, full in love χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια είδηση για εγκυμοσύνη.

Οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί το ζευγάρι στα social media

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου| Ο έρωτας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά πρώτη φορά στις φήμες περί τηλεοπτικής της επιστροφής

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ