Follow us

Πέτρος Φιλιππίδης | Νέο πρόβλημα υγείας για τον ηθοποιό

Τα νέα για την υγεία του ηθοποιού

filippidis NDP Photo Agency

Ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του. Ο ηθοποιός πριν λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις και τις καταγγελίες που είχαν κάνει εις βάρος του οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Παρόλο που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας nassosblog, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού. "Ο ηθοποιός παραμένει κλεισμένος στο δωμάτιο του. Μάλιστα η νύχτα ήταν πολύ άσχημη μιας και πέρασε μια ακόμη κρίση πανικού. Μαθαίνω πώς είναι σε ήπια καταστολή και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Δεν ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν και η γυναίκα του είναι εκείνη που έχει επικοινωνία με τους δικηγόρους του… αλλά και με συνεργάτες και φίλους που τον στηρίζουν. Το κινητό τηλέφωνό του είναι κλειστό".

Με αφορμή τις καταγγελίες που έκαναν εις βάρος του οι τρεις πρωταγωνίστριες, πήραν το θάρρος και άλλες πρώην συνεργάτιδες του για να κάνουν το ίδιο. Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, ακολούθησε επίσης η απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" αλλά και από τη διαφημιστική καμπάνια της DIGEA. Τα κανάλια επίσης φαίνεται να έχουν πάρει κοινή απόφαση και να μην προβάλουν ξανά επαναλήψεις από σειρές στις οποίες συμμετείχε ο ηθοποιός.

Δημήτρης Φιλιππίδης | Σε αυτή τη σειρά της ΕΡΤ συμμετέχει ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ