Follow us

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος | Χωρισμός για το ζευγάρι;

Ο λόγος που πυροδοτήθηκαν οι φήμες.

skorda NDP Photo Agency

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να εκτίθεται καθημερινά μέσα από την εκπομπή της "Το πρωινό" στον Ant1, ωστόσο η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Είναι γνωστό πως είναι ζευγάρι με τον Νίκο Ηλιόπουλο με τον φωτογραφικό φακό να τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές σε κοινές τους εξόδους.

Κάποιοι βέβαια υποστηρίζουν πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Αφορμή τόσο το γεγονός πως δεν έχει δημοσιευτεί πρόσφατα κάποια κοινή τους φωτογραφία όσο και η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή, που φήμες θέλουν να έχει προκαλέσει προβλήματα στο ζευγάρι. Επίσης, η παρουσιάστρια έχει καιρό να αναφερθεί στον σύντροφο της μέσα από την εκπομπή της. Συγκεκριμένα, η τελευταία αναφορά ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα όταν η Φαίη Σκορδά είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές ένας αστείο περιστατικό όταν ο Νίκος Ηλιόπουλος είπε ένα ψέμα με σκοπό να της παραγγείλει το αγαπημένο της γλυκό.

"Παραγγέλναμε φαγητό από ένα κινέζικο που είναι δίπλα στη Γλυφάδα. Εγώ μένω Βούλα. Και δεν φέρνανε γιατί ήταν στα όρια η απόσταση. Και εγώ ήθελα να φάω ένα γλυκό, το τηγανιτό παγωτό. Και είπε ο Νίκος χωρίς να το ξέρω και έπαθα σοκ εκείνη την ώρα "είναι έγκυος η γυναίκα μου και μου ζητάει το τηγανητό το παγωτό". Του λέω "θα μπορούσα να πω πως είμαι η Φαίη και σας παρακαλώ πολύ..." Και να κάνω ένα νάζι παρά να πεις αυτό το ψέμα”" .

Ωστόσο, χρειάζεται να αναφέρουμε πως όλα τα παραπάνω είναι απλώς φήμες και θεωρίες που δεν έχουν κάποια βάση. Η Φαίη Σκορδά έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα και το γεγονός πως δεν έχει δημοσιευτεί κάποια φωτογραφία τους δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα.

Η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει για τις φήμες περί επεισοδίου ανάμεσα σε Μπουρδούμη- Φιλιππίδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ