Βάσω Λασκαράκη | Αποκάλυψε εάν θα παρουσίαζε εκπομπή με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η ηθοποιός αποκάλυψε εάν τους έχουν κάνει ήδη πρόταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε σήμερα Σάββατο 20/02 καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Dot. και μίλησε για τον σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο, τον τρόπο που γνωρίστηκαν αλλά και για τον γάμο τους.

Στο παιχνίδι "Η ώρα της αλήθειας", οι παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος ρώτησαν την ηθοποιό εάν θα ήθελε να παρουσιάσει εκπομπή με τον σύζυγο της με την ίδια να απαντά "ίσως". Στη συνέχεια, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τη ρώτησε εάν θα παρουσιάσει εκπομπή με τον Λευτέρη Σουλτάτο με τη Βάσω Λασκαράκη να απαντά πως "Κανείς δεν ξέρει. Μας το έχουνε προτείνει, δεν είναι πως δεν μας το έχουνε προτείνει. Απλά, εντάξει αυτά τα πράγματα θέλουν μία σκέψη. Δεν λέω όχι προς το παρόν, απλά όλα θέλουν την ώρα, τον χρόνο τους, την κατάλληλη στιγμή".

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε επίσης πως στην αρχή της σχέσης τους, η χημεία ήταν τόσο μεγάλη που οι δυο τους μιλούσαν ασταμάτητα και για ώρες στο τηλέφωνο. Αναφέρθηκε μάλιστα και στο γάμο τους, σχολιάζοντας πως "Εγώ δεν ήμουν ποτέ του παντρεύομαι, βάζω νυφικά και κάνω όλες αυτές τις ιστορίες. Είναι σαν εκείνος να μου δημιούργησε αυτό το αίσθημα να θέλω να παντρευτώ".

Δες εδώ το απόσπασπα από την εκπομπή Dot.

Βάσω Λασκαράκη | Η επιθυμία της να γίνει ξανά μαμά