Follow us

Γιώργος Κιμούλης | Τον είχε αποβάλλει δια βίου το ΣΕΗ στο παρελθόν

Όλα όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Kimoulis NDP Photo Agency

Ο Σπύρος Μπιμπίλας που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα των ημερών, αφού είναι πρόεδρος του ΣΕΗ παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι για το περιοδικό ΟΚ!. Αφορμή όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος με τις καταγγελίες των ηθοποιών για ψυχολογική και σεξουαλική κακοποίηση από συναδέρφους.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε μία πληροφορία, η οποία δεν ήταν ευρέως γνωστή. Η αποκάλυψη αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος κατηγορείται από πολλούς συναδέρφους του για ψυχολογική βία κατά τη διάρκεια παραστάσεων και προβών. Ο νυν πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Σωματείο αποβάλλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί διά βίου από το Σωματείο των Ηθοποιών το 1998 μετά από καταγγελίες συναδέρφων του. Όπως δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας "Οι καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά ή χειροδικίες είχαν υπάρξει και παλιότερα. Μάλιστα το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά (σ.σ. αφορούσε την παραβίαση του αποδεκτού ωραρίου προβών). Όμως η προηγούμενη διοίκηση παραδόξως τον ενέγραψε ξανά στο σωματείο, δεν γνωρίζω πώς και γιατί. Ήταν ένα περιστατικό που ούτε εγώ δεν θυμόμουν, μας το θύμισαν οι δημοσιογράφοι".

Γιώργος Κιμούλης – Παύλος Χαϊκάλης | Συνεδρίασε το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για τους ηθοποιούς (vid)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ