Follow us

Δημήτρης Λιγνάδης | Όσα έλεγε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις πριν μερικά χρόνια

" Γιατί έγινε "μόδα" να καταγγέλλουν τις όποιες σεξουαλικές παρενοχλήσεις;"

Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Τον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο είχαν σοκάρει σε παγκόσμιο επίπεδο το 2017 οι αποκαλύψεις για τον Kevin Spacey. Όσα βγήκαν στο φως για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε τελέσει- περισσότερες από 30- συγκλόνισαν όχι μόνο την Αμερική και το Hollywood, αλλά τα διεθνή media.

Χρήστος Λούλης για Δημήτρη Λιγνάδη | "Οι μαρτυρίες είναι ανατριχιαστικές"

Με αφορμή αυτό λοιπόν, είχε ερωτηθεί και ο Δημήτρης Λιγνάδης για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος προκείμενου να σχολιάσει το σκάνδαλο, με τον ίδιο να απαντά στη Real Life: "Από τη μία το αγόρι που είχε βρεθεί στο πάρτι με τον Spacey πάνω του, γιατί δεν αντέδρασε τότε; Γιατί δεν βγήκε να τον καταγγείλει; Μπορεί γιατί ήταν μικρός και φοβήθηκε. Πώς βρέθηκε σε εκείνο το πάρτι; Πού ήταν οι δικοί του; Γιατί τόσα χρόνια δεν μίλησε; Γιατί τώρα; Γιατί έγινε "μόδα” να καταγγέλλουν τις όποιες σεξουαλικές παρενοχλήσεις;

Όταν με παρενοχλήσεις θα βγω να το φωνάξω. Θα γυρίσω τον κόσμο ανάποδα. Δεν θα το θυμηθώ χρόνια μετά –είτε πρόκειται για το αγόρι αυτό, είτε για τις ηθοποιούς που παρενοχλήθηκαν από τον Weinstein. Είναι άθλια η σεξουαλική παρενόχληση, άρα οφείλεις να την καταγγείλεις την ίδια στιγμή, για να μη συμβεί σε άλλους… Και από την άλλη ο Spacey βγήκε να δηλώσει ομοφυλόφιλος για να δικαιολογήσει την πράξη που λέγεται ότι έκανε, τονίζοντας πως ήταν μεθυσμένος και δεν… θυμάται; Για αυτό κάνω λόγο για θλιβερή οπερέτα".

Ενώ σε επόμενη ερώτηση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, είπε: "Ότι τι; Ότι δεν το γνωρίζουμε πως υπάρχει σε όλες τις δουλειές; ∆εν ξέρουμε πως πολλοί προσπαθούν µέσω της όποιας εξουσίας τους να "εκβιάσουν” σεξουαλικά υφιστάμενούς τους; Ή δεν ξέρουμε πως κάποιοι-κάποιες, προκειµένου να ανέλθουν, ‘προσφέρονται’ σεξουαλικά; ∆εν πάνε κάποιες µε μίνι σε συνεντεύξεις µε στελέχη για να κερδίσουν την όποια θέση; ∆εν κοιµούνται νέα κορίτσια µε εκδότες-καναλάρχες-διευθυντές τραπεζών κ.λπ. για να κερδίσουν ‘πόντους’ στο χώρο τους; Πέφτουμε από τα σύννεφα που γίνονται αυτά; ∆εν τα γνωρίζουμε; Τα ξέρουμε καλά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ