Follow us

Chrissy Teigen | Η αφιέρωση στο μωρό που έχασε την ημέρα που θα γεννιόταν

Το συγκινητικό ποστ του μοντέλου στο Instagram.

Chrissy Teigen Abaca / www.visualhellas.gr

H Chrissy Teigen μπορεί να έχασε το μωρό που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως θέλει να κρατήσει την μνήμη του ζωντανή. Έτσι, την ημέρα που κανονικά θα γεννούσε το αγοράκι το οποίο είχε ήδη ονομάσει Jack, στις 20 Φεβρουαρίου, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου φορά τρία βραχιολάκια, με τα ονόματα των παιδιών της, Luna, Miles και Jack, γράφοντας "Σήμερα θα ήταν η μέρα της γέννησης σου. Σε αγαπώ πάντα 💜”.

Chrissy Teigen | Η αφιέρωση στο μωρό που έχασε την ημέρα που θα γεννιόταν

Δημοσίευσε επίσης άλλη μία φωτογραφία της με το σχόλιο "Μπορώ να χαμογελάω όλη μέρα αλλά σε θυμάμαι σήμερα που θα γεννιόσουν, ζουζούνι".

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Teigen και ο σύζυγός της, ο μουσικός John Legend είχαν μοιραστεί με τους θαυμαστές τους στην απώλεια του τρίτου παιδιού τους μετά από επιπλοκές της εγκυμοσύνης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το νοσοκομείο. "Όταν κοιτάζω τώρα αυτές τις φωτογραφίες, νιώθω σαν να συνέβη πολύ παλιά", είπε η ίδια σε συνέντευξή της στην Ellen DeGeneres. "Όλα ήταν πολύ θολά. Ακόμα και τώρα όταν το σκέφτομαι. Κάνω ακόμα ψυχοθεραπεία και προσπαθώ να το αποδεχτώ".

Επίσης, μίλησε να το πόσο δύσκολο είναι για εκείνη να αφήσει πίσω της την απώλεια του μωρού, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που θα το έφερνε στη ζωή. Από την άλλη, ωστόσο, περιέγραψε την διαδικασία του θρήνου ως μια εμπειρία που τη μεταμόρφωσε και την έκανε καλύτερο άνθρωπο: "Είμαι από την Ταϊλάνδη κι έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι όπου ήμασταν πολύ ανοιχτοί σε ό,τι αφορούσε την απώλεια. Αυτό με βοήθησε πολύ… Ήταν κάτι που με μεταμόρφωσε και, με κάποιο τρόπο, με έσωσε γιατί διαφορετικά δεν νομίζω ότι θα είχε ανακαλύψει την ψυχοθεραπεία και μετά την νηφαλιότητα και αυτό το μονοπάτι που με οδηγεί στο να νιώθω καλά για τον εαυτό μου και να αισθάνομαι ένας καινούριος άνθρωπος".

Κεντρική φωτο: Abaca / www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ