Follow us

Φάκελο "φωτιά" παρέδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον εισαγγελέα | "Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη"

Διευρύνεται η εισαγγελική έρευνα - Υλικό "φωτιά" παρέδωσε ο Σ. Μπιμπίλας - Η καταγγελία "κλειδί" για απόπειρα βιασμού ηθοποιού από συνάδελφό της.

Σπύρος Μπιμπίλας NDP

Τον φάκελο "σεξουαλική βία" με ονόματα θυμάτων και θυτών εντός του θεατρικού χώρου παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

Εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Μπιμπίλας δήλωσε ότι τον λόγο πλέον τον έχει η δικαιοσύνη: "Μία φράση θα πω και τίποτα άλλο. Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα", ανέφερε.

Η κατάθεση του κ. Μπιμπίλα, που είχε προγραμματιστεί πριν από την κατάθεση της δεύτερης μήνυσης κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, την Παρασκευή, στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο αναμένεται να διευρύνει την έρευνα των δικαστικών Αρχών για σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης με δράστες ανθρώπους του θεάτρου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου των Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας προσήλθε σήμερα, Δευτέρα, λίγο πριν τις 10:30 στην Εισαγγελία προκειμένου να καταθέσει και για την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για όσες από τις υποθέσεις που καταγράφηκαν στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου αφορούν ιδιαίτερα "βαριά" περιστατικά βίας. Παρέμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα επί 1,5 ώρα.

Δες περισσότερα στο theToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ