Follow us

Sophie Turner | To ξεκαρδιστικό μήνυμα του Joe Jonas για τα γενέθλιά της

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έκλεισε τα 25.

Sophie Turner Splash News/Ideal Image

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, η Sophie Turner γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της και ο σύζυγός της, Joe Jonas δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους followers του στο instagram κάποιες καθόλου κολακευτικές στιγμές της.

Ο 31χρονος μουσικός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της συζύγου του, μία στην οποία είναι πολύ κομψή με ένα σύνολο σε nude αποχρώσεις και άλλη μία στην οποία είναι κάπως αστεία μέσα στο σπίτι με ένα φούτερ τις οποίες συνόδευσε με το caption "Χρόνια πολλά, μωρό μου. Έχεις δύο διαθέσεις και τις αγαπώ εξίσου. 💜 Σ’ αγαπώ, Sophie".

Loading...

Η εορτάζουσα περιορίστηκε να σχολιάσει "Σ’ αγαπώ" κάτω από την ανάρτησή του, ενώ στο δικό της λογαριασμό ανέβασε σε στόρι μια selfie, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για τις ευχές που της έστειλαν για τα γενέθλιά της.

Αυτά ήταν τα πρώτα γενέθλια που η Sophie Turner γιόρτασε ως μαμά, μετά τη γέννηση της κόρης της, Willa, τον περασμένο Ιούλιο. Με τον Joe Jonas του συγκροτήματος Jonas Brothers παντρεύτηκαν το Μάιο του 2019 σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας, ενώ δύο μήνες μετά έκαναν έναν πιο ανοιχτό γάμο στη Γαλλία.

Κεντρική φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ