Follow us

Ελένη Κούρκουλα | Αρνείται ότι έμεινε στο σπίτι της ο Δημήτρης Λυγνάδης

"Δεν είχα καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε."

Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Στην εκπομπή "Happy Day" ακούσαμε όσα δήλωσε σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η Ελένη Κούρκουλα. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε μαζί της το απόγευμα της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου, η πολιτικός και ηθοποιός απάντησε πως ο σκηνοθέτης δεν διέμενε στο σπίτι της πριν τη σύλληψή του, ούτε γνώριζε η ίδια για την παραβατική του συμπεριφορά.

Φάκελο "φωτιά" παρέδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον εισαγγελέα | "Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη"

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: "To Σάββατο, κυκλοφόρησε ευρέως -επειδή όντως δήλωσε μια άλλη διεύθυνση κατοικίας ο κύριος Λιγνάδης, ότι του "παρείχαν άσυλο", γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα, η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους. Εγώ χθες στο πλαίσιο του ρεπορτάζ και των πολλών τηλεφώνων που κάναμε σε όλους τους εμπλεκόμενους για να είμαστε προετοιμασμένοι για τη σημερινή εκπομπή, μίλησα μαζί της.

Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε να μεταφέρω, είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα. Είναι ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δεν επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με κανέναν λόγω Covid. Αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει, είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμενε τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου, ο κύριος Λιγνάδης.

Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα, ότι είναι φίλοι, μου είπε ότι "Δεν είχα καμία εικόνα, γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχα μια εικόνα για τη σεξουαλική του προτίμηση, αλλά σίγουρα δεν είχα καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε." Καταδικάζει αυτά που ακούει και της προκαλούν αποστροφή. Και πραγματικά ήθελε και η ίδια να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν στο σπίτι της. Μου ζήτησε να το ξεκαθαρίσω, γιατί κάτι γράφεται, αναπαράγεται και παίρνει υπόσταση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ