Follow us

Η Margaret Qualley ευχαρίστησε την FKA Twigs για το θάρρος της

Η FKA Twigs μίλησε πρόσφατα για την κακοποίηση που υπέστη από τον Shia LaBeouf.

Margaret Qualley Splash News/Ideal Image

Οι καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης συνεχίζουν να απασχολούν το Hollywood. Η τελευταία περίπτωση αφορά το όνομα του Shia LaBeouf μετά την αποκάλυψη της πρώην του FKA Twigs η οποία μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη.

Τον Δεκέμβριο η Βρετανίδα καλλιτέχνης έκανε μήνυση στον Shia LaBeouf ενώ η συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο αμερικανικό περιοδικό Elle ήταν το λιγότερο σοκαριστική. "Νομίζω ότι επιβίωσα κατά τύχη. Σκεφτόμουν "αν με πυροβολήσει και κάποιος το ερευνήσει, θα μπορέσει να συμπληρώσει το παζλ”. Έπρεπε να αφήνω μικρά στοιχεία πίσω μου" είπε, συμπληρώνοντας πως είχε στείλει φωτογραφίες του όπλου στον μάνατζερ της.

"Εύχομαι πραγματικά να μπορούσα να πω ότι βρήκα δύναμη, ότι είδα το φως. Εύχομαι να μπορούσα να πω ότι είναι εξαιτίας του δυνατού χαρακτήρα μου ή της ανατροφής που πήρα από τη μητέρα μου. Δεν είναι τίποτα από αυτά. Είναι καθαρή τύχη που δεν είμαι σε αυτή την κατάσταση πλέον", πρόσθεσε.

Loading...

H Margaret Qualley η οποία διατηρούσε σχέση με τον Shia LaBeouf, ευχαρίστησε την FKA Twigs για το θάρρος και τη δύναμη να μοιραστεί τα όσα πέρασε. Στο προφίλ της στο Instagram ανάρτησε μία φωτογραφία από το εξώφυλλο της συνέντευξης γράφοντας στη λεζάντα "Ευχαριστώ".

Loading...

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ