Follow us

Ζέτα Δούκα "Τα θύματα δεν έχουν χρώματα ούτε κόμματα"

Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram.

zeta douka NDP Photo Agency

Μετά τη Σοφία Μπεκατώρου, η Ζέτα Δούκα ήταν η γυναίκα που κατάφερε να βρει τη ψυχική δύναμη και να αποκαλύψει δημόσια την ψυχολογική και σωματική βία που υπέστη από συνάδερφο της και συγκεκριμένα από τον Γιώργο Κιμούλη.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ελληνικό #MeToo με πολλούς ηθοποιού να αποκαλύπτουν περιστατικά βίας και σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν υποστεί από συναδέρφους του ή από υψηλά ιστάμενα και πόσο αυτό έχει επηρεάσει μέχρι σήμερα τη ζωή τους.

Η Ζέτα Δούκα περιέγραψε τη λεκτική βία που άσκησε εις βάρος της ο Γιώργος Κιμούλης όταν συνεργάζονταν στην παράσταση Closer και στη συνέχεια δημιούργησε το κίνημα #eimasteoloimazi προσκαλώντας όσους έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο να βρούνε το θάρρος να μιλήσουν ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σήμερα όμως, η Ζέτα Δούκα θέλησε να στείλει ένα ακόμα κοινωνικό μήνυμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram γράφοντας "Η αλήθεια δεν έχει χρώματα. Έχει μόνο φως. Η βία δεν έχει χρώματα. Έχει μόνο σκοτάδι. Τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά. Μόνο θαυμαστικά! Και χρειάζονται τη λογική, τη στήριξη, την αγάπη και την αγκαλιά μας. Μόνο".

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Ζέτα Δούκα "Τα θύματα δεν έχουν χρώματα ούτε κόμματα"

Ζέτα Δούκα | Η νέα ανάρτηση για το θέμα της κακοποίησης, τρεις εβδομάδες μετά την καταγγελία της

Δώρα Χρυσικού "Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ