Follow us

Έλενα Παπαρίζου | Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Ανδρέα Καψάλη

Η εξομολόγηση για τον βιασμό της κολλητής της στα 13 της χρόνια.

Έλενα Παπαρίζου NDP

Στην εκπομπή "Ενώπιως Ενωπίω" βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Παπαρίζου το βράδυ της Δευτέρας, 23 Φεβρουαρίου. Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε και στο φλέγον θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος:

"Στεναχωριέμαι απίστευτα, γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού, σε όλους τους χώρους. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα. Δεν μου έχει συμβεί. Ξεκίνησα από 17 χρονών και έχω μεγαλώσει καλλιτεχνικά σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες που ήταν δίπλα μου, ότι με προστατεύουν. Κάποια στιγμή πρέπει να βγαίνει η αλήθεια και να προστατεύονται τα πιο νέα παιδιά. Με τον άντρα μου είμαι 9 χρόνια και με την πρώην σχέση μου ήμουν 11 χρόνια.

Αν είδα καλά προχθές, έχουν βγει και άντρες κι έχουν μιλήσει. Υπάρχει και αυτό σε μεγάλο βαθμό. Συνήθως οι άντρες δεν τολμούν να μιλάνε. Είναι πιο άγριο. Ίσως κουβαλάνε και έναν μεγαλύτερο φόβο, μια ντροπή να μιλούν γι’ αυτό. Δυστυχώς η κακοποίηση είναι έξω στην κοινωνία, για τους ανθρώπους, όμως, που την περνάνε είναι ίδια… Δυσκολεύεται και ασχημαίνει πολύ η ζωή τους. Όταν πήγαινα στην έκτη δημοτικού, τη συμμαθήτριά μου, 13 χρονών, την κολλητή μου φίλη από τη Γκάμπια, την βίασε ένας άνθρωπος. Και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ. Δυστυχώς. Φαντάσου τώρα… Ένα παιδί που ήταν 13 ετών"

Έλενα Παπαρίζου | Super ανανεωμένη με μαύρη ολόσωμη φόρμα

Ακόμη, όσον αφορά τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, είπε: "Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος από το κολλέγιο και η κολλητή μου φίλη, που είναι ζευγάρι. Ο Ανδρέας χωρισμένος και εγώ ελεύθερη. Βγήκαμε 2-3 φορές για φαγητό… Η ευγένειά του. Όλο αυτό το γοητευτικό, με κέρδισε. Είμαι λίγο κτητική θα έλεγα. Δεν έχει πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι. Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε "α τι ωραία”! Γνωριστήκαμε και αρκετά ώριμοι άνθρωποι. Με εμπιστεύεται. Είμαστε μαζί εννιά χρόνια.

Ο Ανδρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. (...) Δεν του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο συχνά από εκείνον. Είμαστε όμως καλά".

Πάρε μια γεύση από όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ