Follow us

Meghan Markle | Η πρώτη εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Μαζί με τον Πρίγκιπα Harry συμμετέχει στο νέο βίντεο του Spotify.

Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Είναι αναμφισβήτητα από τα πιο hot πρόσωπα των ημερών. Με ένα δεύτερο μωρό σε αναμονή, την επερχόμενη συνέντευξη στην Oprah Winfrey και την πρόσφατη απεμπλοκή από ό,τι έχει να κάνει με την ενεργό δράση της βασιλικής οικογένειας, η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

H πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από όλα αυτά έγινε σε ένα βίντεο του Spotify όπου μιλούν για την εμπειρία τους ως podcasters. Το ζευγάρι μιλά από το σπίτι του στο Montecito της Καλιφόρνια -o Harry φοράει λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι κι εκείνη ένα φλορόλ φόρεμα Oscar Della Renta.

Μαζί, εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν να ασχοληθούν με το podcast. "Χρησιμοποιούμε το podcast μας για να προωθήσουμε ισχυρές συνομιλίες", λέει η Meghan, "... που εμπνέουν, προκαλούν και εκπαιδεύουν", συνεχίζει ο Harry "Δημιουργήσαμε το Archewell Audio για να δώσουμε αξιοπρέπεια σε φωνές που ίσως δεν ακούγονται, να ακούσουμε τις ιστορίες των ανθρώπων", προσθέτει η Δούιισσα του Sussex. "Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της εργασίας είναι να δημιουργηθεί μια κοινότητα, ένας ασφαλής χώρος όπου ο καθένας θα ενθαρρύνεται να μοιραστεί τα τρωτά σημεία του" καταλήγει ο σύζυγός της.

Μπορεί στο βίντεο του Spotify οι Sussexes να εμφανίζονται μόνο για λίγα λεπτά, όμως στις 7 Μαρτίου, στο αφιέρωμα που θα κάνει η Oprah Winfrey στο CBS θα συνομιλήσουν μαζί της για μιάμιση ώρα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα των The Sunday Times στη συνέντευξή τους (που έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί) "θα κάνουν τις πιο εκρηκτικές τηλεοπτικές αποκαλύψεις μετά από εκείνες της Lady Diana". H μητέρα του Harry στη διάσημη συνέντευξή της το1995 στο BBC συγκλόνισε μιλώντας για το γάμο της με τον Κάρολο αλλά και τη σχέση του πρώην συζύγου της με την Camilla Parker Bowles.

Σύμφωνα με ό,τι έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής, η Meghan και η Harry θα μιλήσουν για τα πάντα, από το δεύτερο παιδί τους που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες μέχρι την απομάκρυνσή τους από τη βασιλική οικογένεια και την απόφαση να μετακομίσουν στην Αμερική. Μάλιστα πηγή κοντά στο ζευγάρι έχει δηλώσει πως φοβάται ότι "μετά τη μετάδοση της συνέντευξης, η Meghan θα μετανιώσει για όλα αυτά που εμπιστεύτηκε στην Oprah".

Κεντρική φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ