Follow us

Μάξιμος Μουμούρης | " Η Λίνα Μενδώνη δεν πρέπει να παραιτηθεί αλλά να αναλογιστεί τι έχει συμβεί"

Οι δηλώσεις του ηθοποιού.

Μάξιμος Μουμούρης NDP

Στο "Πρωινό" μίλησε ο Μάξιμος Μουμούρης την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να του ζητούν φυσικά να σχολιάσει και τα ζητήματα της επικαιρότητας, ειδικά μετά και τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. Σε ερώτηση του παρουσιαστή αν έχει συνεργαστεί με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, απάντησε:

"Εγώ δεν έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Επικαλούμαι την κοινή λογική που λέει ότι όταν αυτά τα θύματα χρειάζονται τόσα χρόνια για να μιλήσουν, απορώ πώς οι άνθρωποι που δουλεύουμε στο θέατρο θα μπορούσαμε να ξέρουμε τέτοιες λεπτομέρειες και να μην έχουμε μιλήσει. Εγώ δεν ήξερα το βάθος αυτών των πραγμάτων. Σίγουρα το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει πάντα για οποιονδήποτε, είναι νόμος και πρέπει να τον σεβόμαστε.

Αλλά όταν υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που βγαίνουν και μιλάνε και συγκεκριμένα πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα… Ο φάκελος έχει ανοίξει και πολλοί είναι πρόθυμοι να πάνε και να καταθέσουν. Καταλαβαίνω ότι ο κύριος Κούγιας θέλει να υπερασπιστεί τον πελάτη του αλλά ας σεβαστούμε και τις μαρτυρίες ανθρώπων που δεν μπορεί να έχουν συνωμοτήσει πόσοι άνθρωποι εναντίον ενός ανθρώπου. Το θεωρώ αδιανόητο.

Το θέμα δεν είναι κομματικό. Οι μεγάλες θέσεις έρχονται μαζί με μεγάλες ευθύνες κι όπως καρπωνόμαστε τις επιτυχίες πρέπει να πιστωνόμαστε τις αποτυχίες. Δεν πρέπει η κυρία Μενδώνη να παραιτηθεί αλλά θα πρέπει να αναλογιστεί το τι έχει συμβεί. Αυτό που έχω να πω για το ΣΕΗ είναι ότι μέχρι χθες που πήγε ο κύριος Μπιμπίλας και κατέθεσε τον φάκελο, έδειξε υπομονή, σοβαρότητα και δεν μπορούσε βάσει καταστατικού να καταγγείλει στη Δικαιοσύνη συνάδελφο. Για 'μένα λειτούργησε με υποδειγματικό τρόπο".

Δες όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ