Follow us

Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά για το ελληνικό #MeToo, ο Κονδυλάτος με δάκρυα στα μάτια για τον Τριαντάφυλλο και όλα τα νέα

Battles of the Couples: Aυτό είναι το βίντεο που έκανε το γύρω του διαδικτύου με τη Σάσα Σταμάτη.

Yupi Collage

Ο Γιώργος Λιβάνης & η αντίδραση μετά το επίμαχο πλάνο Μαριαλένας - Σάκη

Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά για το ελληνικό #MeToo, ο Κονδυλάτος με δάκρυα στα μάτια για τον Τριαντάφυλλο και όλα τα νέα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της Δευτέρας, το επίμαχο πλάνο με το μασάζ του Σάκη στην πρώην σύντροφό του Μαριαλένα και φυσικά τα σχόλια που ακολούθησαν έπεσαν βροχή.

Το συγκεκριμένο πλάνο αλλά και η πιθανή αντίδραση του Γιώργου Λιβάνη, ο οποίος φημολογείται πως συνδέεται συναισθηματικά με την παίτρια του reality, σχολιάστηκε έντονα και από την παρέα του "Πρωινού", με τη Νάνσυ Παραδεισανού να ξεκαθαρίζει πως ο τραγουδιστής δεν αντιδράει σε όλα αυτά και νιώθει αμέτοχος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Περικλής Κονδυλάτος με δάκρυα στα μάτια για τον Τριαντάφυλλο

survivor

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και σήμερα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του "Love It”.

Αρχικά ο ίδιος μίλησε για την αποχώρηση του, λέγοντας: "Συγκινήθηκα πολύ με την αποχώρησή μου και είμαι ακόμη συγκινημένος και ξυπνάω τα βράδια και τους σκέφτομαι. Η καρδιά μου τους αναζητά. Έχασα 10 κιλά και έφαγα δύο πίτσες, μακαρόνια, αρακά, τηγανιτές πατάτες, δύο μερίδες από αυτά, δέκα συσκευασίες μπισκότα, μία σοκολάτα, ήπια 20 αναψυκτικά και αυτά σε 20 λεπτά. Μπάνιο έκανα 15 φορές και ζήτησα να μου αλλάξουν τις πετσέτες γιατί ήταν μαύρες".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Battles of the Couples | Aυτό είναι το βίντεο που έκανε το γύρω του διαδικτύου με τη Σασά Σταμάτη

Battle of couples

Το νέο ριάλιτι του Αlpha "Battles of the Couples" προετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, στις 21.00.

Ωστόσο, ένα βίντεο έχει κάνει το γύρω του δαδικτύου, στο οποίο η Σάσα Σταμάτη χορεύει κρητική σούστα με τον Γιώργο , παριστάνοντας τη "Νεραϊδα και το Παλικάρι" από τη σειρά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμηχαήλ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MasterChef | Έγινε η χρήση της κάρτας ασυλίας Σε ποιον δόθηκε;

MasterChef

Πέντε ήταν οι παίκτες που βρέθηκαν με τα χειρότερα πιάτα και έτσι κλήθηκαν να αγωνισθούν σήμερα για την παραμονή τους στο MasterChef. Έτσι, οι Ιωάννης, Στέφανος, Κωνσταντίνα, Κωστής και Βίλλη έβαλαν τις μαύρες ποδιές τους και ήταν έτοιμοι για την αντιγραφή ενός πιάτου.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσουν να μαγειρέψουν, ο Νίκος σαν κάτοχος της κάρτας ασυλία, αποφάσισε να σώσει έναν συμπαίκτη του. Έτσι, έδωσε την κάρτα στη Βίλλη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά για το ελληνικό #MeToo

Άννα Χατζησοφιά

Τη δική της άποψη για το ελληνικό #MeToo στο θέατρο και τις νέες καταγγελίες που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας μοιράστηκε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα η Άννα Χατζησοφιά.

Καλεσμένη του "Πρωινού" της Τρίτης, η γνωστή σεναριογράφος και στενή συνεργάτιδα του Χάρη Ρώμα μίλησε για την "πληγή" που έχει ανοίξει στον χώρο του θεάματος, λέγοντας πως σημασία έχει η "επόμενη ημέρα" και το "ξεκαθάρισμα" που θα γίνει, "όχι μόνο στον χώρο του θέατρου, του θεάματος, της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, της πολιτικής, των πανεπιστημίων, των σχολείων, αλλά αν συνολικά βοηθήσει στο να αλλάξουν οι νοοτροπίες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ