Follow us

Mandy Moore | Γέννησε το πρώτο παιδί της

Η πρωταγωνίστρια της σειράς This is Us δημοσίευσε ήδη την πρώτη φωτογραφία του μωρού της.

Mandy Moore Splash News/Ideal Image

Όπως αποκάλυψε με μια δημοσίευση στο λογαριασμό της στο instagram, η Mandy Moore γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε να φέρει χαρά την ίδια και το σύζυγό της Taylor Goldsmith.

"O Gus είναι εδώ", έγραψε στο μήνυμα που συνόδευε μια φωτογραφία του μωρού ντυμένο με ένα γαλάζιο φορμάκι. "Το γλυκό μας αγόρι, August Harrison Goldsmith. Ήταν ακριβώς και έφτασε την ημέρα που προβλεπόταν να γεννηθεί, προς μεγάλη χαρά των γονιών του. Ήμασταν προετοιμασμένοι να ερωτευτούμε με όλους τους νέους τρόπους, αλλά αυτό είναι πέρα από οτιδήποτε μπορουσαμε να φανταστούμε".

Loading...

Το August φαίνεται να είναι από τα πιο δημοφιλή ονόματα της εποχής για τα μωρά των celebrities –μιας και έτσι ονομάζεται και ο νεογέννητος γιος της Πριγκίπισσας Ευγενίας.

Η Mandy Moore και ο σύζυγός της, o μουσικός Taylor Goldsmith γνωρίστηκαν μέσω των social media. Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το Δεκέμβριο του 2015 και αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στο instagram.

Κεντρική φωτο: Splash news/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ