Follow us

Gigi Hadid | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της που μοιράστηκε στο Instagram

Φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης, την προετοιμασία του παιδικού δωματίου αλλά και στιγμές με την κόρη της.

Gigi Hadid Splash News/Ideal Image

Από τη στιγμή που η Gigi Hadid έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κόρη της Khai έχει γίνει περισσότερο ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram. Το top model συνομιλεί συχνά με τους followers της και απαντά σε ερωτήσεις που της κάνουν, αποκαλύπτοντας πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Πρόσφατα μάλιστα η Gigi Hadid έκανε ένα παιχνίδι στο Instagram, ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να της πούνε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία και εκείνη θα ανέβαζε μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα. Οι περισσότεροι followers της, της ζήτησαν φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της με το μοντέλο να μοιράζεται εικόνες που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Δημοσίευσε λοιπόν φωτογραφίες που τη δείχνουν να ποζάρει με μαγιό και φουσκωμένη κοιλιά, φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του παιδικού δωματίου , αλλά και στιγμιότυπα από την κόρη της, χωρίς ωστόσο να φαίνεται το πρόσωπο του μωρού.

Σε μία από τις εικόνες μάλιστα, φαίνεται ο σύντροφος της Zayn Malik να κάνει βόλτα με την κόρη τους στο καρότσι. Όπως αποκάλυψε μάλιστα η Gigi Hadid, από τότε που η κόρη της ήρθε στον κόσμο, το προσωπικό της γραφείο έχει μετατραπεί σε playroom.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Gigi Hadid στο Instagram

Gigi Hadid | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της που μοιράστηκε στο Instagram
Gigi Hadid
Gigi Hadid

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ