Follow us

Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα παραμείνει στο νοσοκομείο

Ο δούκας του Εδιμβούργου νοσηλεύεται για "παρατήρηση και ξεκούραση".

Πρίγκιπας Φίλιππος Abaca/Visual Hellas

Update 23/02/21

Σύμφωνα με το παλάτι του Buckingham, ο πρίγκιπας Φίλιππος αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ακόμη ημέρες, καθώς ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ αναρρώνει από μια λοίμωξη.

"Ο Δούκας του Εδιμβούργου παραμένει στο Νοσοκομείο King Edward VII όπου λαμβάνει ιατρική βοήθεια για λοίμωξη", διάβασε η δήλωση. "Είναι άνετος και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, αλλά δεν αναμένεται να φύγει από το νοσοκομείο σύντομα".

Σύμφωνα με τη συνέντευξη του βασιλικού ανταποκριτή της Sky News, Rhiannon Mills με τον πρίγκιπα Έντουαρντ, ο Δούκας του Εδιμβούργου εξακολουθεί να αναρρώνει, αλλά είναι "πολύ καλύτερα" και "ανυπομονούν να βγει" από το νοσοκομείο.

Original Story 17/02/2021

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου νοσηλεύεται ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ ύστερα από αδιαθεσία που ένιωσε, σύμφωνα με επίσημη δήλωση του Buckingham.

"Ο δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη στο King Edward VII Hospital το βράδυ της Τρίτης" αναφέρει η δήλωση. Εκπρόσωπος του παλατιού είπε στο CNN ότι ο Δούκας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο και η εισαγωγή του δεν ήταν επείγουσα. Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας και ότι η αδιαθεσία δεν σχετίζεται με τον Covid-19.

Η βασίλισσα παραμένει στο Κάστρο του Windsor, όπως αναφέρει η πηγή. Το δελτίο τύπου που εξέδωσε το παλάτι αναφέρει επίσης: "Η εισαγωγή του δούκα είναι ένα προληπτικό μέτρο καθώς ένιωθε αδιαθεσία, μετά από συμβουλή του γιατρού του. Ο δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες προκειμένου να παρακολουθείται και να ξεκουραστεί".

Εξωτερική φωτογραφία: Abaca/Visual hellas

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ