Follow us

Μπέσυ Μάλφα | "Λύγισε" μιλώντας για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου

"Υπάρχει επαγγελματίας straight;"

Μπέσυ Μάλφα NDP

Στο "Πρωινό" βρέθηκε καλεσμένη η Μπέσυ Μάλφα την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου. Στη γνωστή ηθοποιό ζητήθηκε από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάσει και όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον χώρο του θεάτρου. Ούσα ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη, τοποθετήθηκε ως γυναίκα, μητέρα, ηθοποιός, λέγοντας:

"Έχω πέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως κι ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι΄αυτό. Είναι σοκαριστικά όλα, εκείνο όμως που με παραλύει είναι η παιδοφιλία. Με επηρεάζει πολύ ως πολίτη, ως γυναίκα, ως μητέρα, ως ηθοποιό…

Υπήρχαν κάποιες φήμες, τις οποίες όμως επειδή ήταν φήμες, δεν μπορούσες να πιστέψεις. Εγώ επειδή έχω ακούσει πολλά, ακόμα και για μένα, δεν μπορώ εύκολα να πιστέψω κάτι πιστέψω. Ωστόσο, επειδή ήταν πολλές με βοήθησαν να είμαι κάπως επιφυλακτική απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μετράει η ποσότητα σε αυτή την περίπτωση, γιατί οι ηθοποιοί έχουν ποιότητα. Έχει σημασία, παρόλο που είμαι επιφυλλακτική. Ακούω προσεχτικά και ερευνώ”.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει η ίδια πέσει θύμα παρενόχλησης, απάντησε: "Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να σου το πω. Το θέμα δεν είναι αν έχει τύχει σε μένα, μπορεί να στο πω αύριο, μπορεί να το πάρω και στον τάφο μου, το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν. Θέλει τεράστια δύναμη για να μιλήσεις. Δεν είναι εύκολο να δώσεις θάρρος σε κάποιον που δεν θέλει να μιλήσει”.

Έχω ακούσει διάφορες ανοησίες, ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στον λαμπερό χώρο του εμπορικού θεάτρου, κάτι που δεν ισχύει γιατί εγώ έχω περάσει από όλα τα είδη του θεάτρου και μπορώ να μιλήσω, έχω ακούσει "πού είναι οι γονείς, που άφηναν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σπίτι”… Από όπου κι αν το πάρεις φταίει ο βιαστής, η εξουσία, αυτός που παραβιάζει την ελευθερία του άλλου ανθρώπου. Δεν έχει κανείς τέτοιο δικαίωμα.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σχετικά με τους "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους” απάντησε: "Θέλω να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο. Υπάρχει επαγγελματίας straight; Ποιους εννοούμε, σε τι αναφέρεται; Είναι όλα επάγγελμα σε αυτή τη ζωή; Η ρητορική πρέπει να στηρίζεται σε σημαντικά επιχειρήματα και όχι σε κάτι αστείο. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός ανθρώπου υπάγεται στην σεξουαλική του ελευθερία, άρα φτάνουμε πάλι στο σύνταγμα. Όλοι θα προσπαθήσουν να θολώσουν το τοπίο αλλά δεν θολώνει πια, είμαστε το 2021”.

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ