Follow us

Margot Robbie & Anya Taylor-Joy | Οι πρώτες εικόνες τους από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του David O. Russell

Μάς έκαναν να ανυπομονούμε για την προβολή της ταινίας.

margot robbie Abaca Press

Δύο από τις πιο hot-right-now ηθοποιούς του Hollywood, οι Margot Robbie και Anya Taylor-Joy, εθεάθησαν μαζί σε γυρίσματα επερχόμενης ταινίας του εμβληματικού σκηνοθέτη David O. Russell.

Παρά το γεγονός ότι η πανδημία καλά κρατεί, τα γυρίσματα γίνονται στο Λος Άντζελες τηρουμένων όλων των προστατευτικών μέτρων, χωρίς να ξέρουμε περισσότερα για το κινηματογραφικό αριστούργημα στο οποίο πρωταγωνιστούν οι εν λόγω κυρίες.

Τα στιγμιότυπα που διέρρευσαν στο Twitter δείχνουν την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Anya Taylor-Joy να φοράει μια maxi κατακόκκινη τουαλέτα με floral λεπτομέρειες στις τιράντες και ζώνη στη μέση με κούμπωμα-κόσμημα. Η χαρακτηριστική ginger καρέ κουπ με την οποία τη γνωρίσαμε στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Queen's Gambit έχει αντικατασταθεί με μια icy blonde απόχρωση (που είναι και το χρώμα που προτιμά στην καθημερινότητά της), ενώ ένα κομψό retro-inspired up-do και φλογερό κόκκινο κραγιόν δίνουν στο look της ένα vibe μιας άλλης εποχής.

Απεναντίας, η signature ξανθιά Margot Robbie έγινε σκούρα καστανή - πιθανότατα για τις ανάγκες της ταινίας - και από τις όχι τόσο καθαρές εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε τους απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά της, τα εντυπωσιακά κοσμήματα και τα μαύρα casual ρούχα της που θυμίζουν κάτι από τα 40s.

Δες τις φωτογραφίες:

Μένει να κάνουμε λίγη υπομονή για να θαυμάσουμε τις δύο αγαπημένες ηθοποιούς στη μεγάλη οθόνη.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Abaca / Visual Hellas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ