Follow us

Drew Barrymore | Όσα είπε για τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο σε ηλικία 13 ετών

Η ηθοποιός δημοσιοποίησε λεπτομέρειες για μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής της.

Drew Barrymore Splash News/Ideal Image

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο ραδιοφωνικό σόου του Howard Stern, η Drew Barrymore αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον εγκλεισμό της για 18 μήνες σε ψυχιατρική κλινική όταν ήταν 13 ετών. "Πήγαινα σε κλαμπ και δεν πατούσα στο σχολείο, έκλεβα το αυτοκίνητο της μαμάς μου και γενικά ήμουν εκτός ελέγχου” είπε η 46χρονη ηθοποιός και μητέρα πλέον δύο κοριτσιών δικαιολογώντας την απόφαση της μητέρας της να πάρει δραστικά μέτρα.

"Μερικές φορές ήταν απλά αστείο κι άλλες ήμουν τόσο θυμωμένη που το έσκαγα και μετά με έβαζαν σ' αυτό το πράγμα”, συνέχισε εξηγώντας ότι "το πράγμα” ήταν η ψυχιατρική κλινική όπου πέρασε 18 μήνες. "Έμεινα για ενάμιση χρόνο σε ένα μέρος που λεγόταν Van Nuys Psyciatric κι εκεί δεν μπορούσες να κάνεις σαχλαμάρες. Εάν έκανες, είτε σε έβαζαν σε ένα δωμάτιο με μαξιλάρια στους τοίχους είτε σε έδεναν πάνω σε ένα φορείο... Ήταν κάτι ανάμεσα σε παιδικό σταθμό και γηροκομείο κι έτσι μπορεί την ώρα που καθόμουν με άλλα νεαρά κορίτσια να περνούσε από μπροστά μας μια ηλικιωμένη γυναίκα με πι. Ήταν πολύ αστείο”, συνέχισε.

Εξηγώντας τους λόγους που πιστεύει ότι οδήγησαν τη μητέρα της να την κλείσει εκεί, η διάσημη σταρ είπε: "Νομίζω ότι δημιούργησε ένα τέρας και δεν ήξερε τι να το κάνει. Αυτό ήταν η τελευταία της ευκαιρία κι εγώ ήμουν εντελώς εκτός ελέγχου και τη συγχωρώ που έκανε αυτή την επιλογή. Προφανώς ένιωσε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο”.

Αργότερα, η Barrymore έκοψε κάθε επικοινωνία με τη μητέρα της κάτι το οποίο έχει χαρακτηρίσει ως "ο χειρότερος πόνος που έχω νιώσει ποτέ”. Πλέων, οι δυο τους έχουν συμφιλιωθεί. "Νιώθω καλοσύνη για τη μαμά μου, τη συμπονώ και την καταλαβαίνω”, είπε, εξηγώντας ότι η εμπειρία αυτή στην ψυχιατρική κλινική "ήταν ό,τι καλύτερο μου συνέβη, με έναν αρρωστημένο τρόπο, γιατί με έκανε να χαλαρώσω”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ