Follow us

Μιμή Ντενίση | "Η προσοχή στα θύματα, όχι στην εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων"

Η Μιμή Ντενίση υπογραμμίζει πως δεν είναι κατάλληλη ώρα για επιθέσεις και εκδικητικές συμπεριφορές.

Μιμή Ντενίση NDP

Με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο instagram τοποθετείται στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας η Μιμή Ντενίση τονίζοντας πως όλη η προσοχή πρέπει να στραφεί στα ίδια τα θύματα και όχι στην εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων.

Η ηθοποιός υπογραμμίζει πως δεν είναι κατάλληλη ώρα για επιθέσεις και εκδικητικές συμπεριφορές τονίζοντας "είναι η στιγμή να σωπάσουμε και να αφήσουμε τα θύματα να μιλήσουν και τη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της. Μόνο έτσι μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια καθαρή και ενωμένη κοινωνία"

"Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών μας έχουν βυθίσει όλους στη θλίψη. Αποκαλύψεις για τον κόσμο του αθλητισμού, της Παιδείας, του Θεάτρου φέρνουν στο φως μια κοινωνία που νοσεί. Ιδιαίτερα το Θέατρο που ήταν ήδη πληγωμένο από την ανεργία και την απόλυτη φτωχοποίηση των ανθρώπων του τραυματίστηκε ανεπανόρθωτα. Τόσοι άνθρωποι δικοί μας βρήκαν επιτέλους το κουράγιο να μιλήσουν ανοιχτά για πληγές που τους είχε δημιουργήσει η ψυχική και σωματική κακοποίηση χρόνων. Πονάω για κάθε γυναίκα, άντρα, παιδί που έχει υποφέρει κρυφά από οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης. Κινδυνεύει όμως αυτό το τόσο σοβαρό θέμα να περάσει σε δεύτερη μοίρα και να γίνει εργαλείο κομματικής αντιπαράθεσης.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ