Follow us

Δημήτρης Λιγνάδης | Οι φωτογραφίες που τον δείχνουν στην Ιθάκη τις ημερομηνίες που κατηγορείται για βιασμό

(pics).

δημήτρης λιγνάδης NDP

Στο "Happy Day" παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης, 25 Φεβρουαρίου, μερικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο η Τατιάνα Στεφανίδου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ειδικότερα, ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε την Τετάρτη ότι τις μέρες που ο πελάτης του κατηγορείται για βιασμό από τους δύο μηνυτές, δεν βρισκόταν στα συγκεκριμένα μέρη, ενώ δήλωσε ότι έχει και αποδείξεις.

Ο ένας εκ των δύο μηνυτών ισχυρίζεται ότι ο βιασμός πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στην Αθήνα στις 8 Αύγουστου του 2015, με τις φωτογραφίες που προέβαλλε η εκπομπή του Alpha να απεικονίζουν τον Δημήτρη Λιγνάδη στην Ιθάκη τις ημέρες εκείνες. Τα στιγμιότυπα έχουν τραβηχτεί από κινητό και αναγράφουν ώρα και ημερομηνία, με τις δύο να είναι από τις 6 και 11 Αυγούστου. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός φαίνεται πως βρισκόταν τότε σε διακοπές μαζί με τη φίλη του και ηθοποιό Ελένη Κούρκουλα και τον σύζυγό της.

"Πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι ίσως επιβεβαιώσει ότι βρισκόταν μαζί του τις ημέρες αυτές και δεν έφυγε από την Ιθάκη" ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δημήτρης Λιγνάδης | Οι φωτογραφίες που τον δείχνουν στην Ιθάκη τις ημερομηνίες που κατηγορείται για βιασμό
Happy Day

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ