Follow us

Drew Barrymore | Εξήγησε γιατί νιώθει συμπόνια για τη Britney Spears

Όλα όσα είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Drew Barrymore Splash News/Ideal Image

Η Drew Barrymore ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "The Howard Stern Show” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη Britney Spears και το βιογραφικό ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν οι New York Times και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχει δει ακόμα το εν λόγω ντοκιμαντέρ αλλά εδώ και χρόνια καταλαβαίνει τα συναισθήματα της Britney Spears και νιώθει συμπόνια για εκείνη.

Ο λόγος είναι πως όταν ήταν 13 ετών νοσηλεύτηκε στην ψυχιατρική κλινική E.T the Extra-Terrestrial. "Ήμουν σε ένα μέρος για ενάμιση χρόνο, με το όνομα Van Nuys Ψυχιατρική που δεν έπαιρνε από αστεία. Είτε σε πέταγαν σε ειδικό δωμάτιο ψυχιατρείου είτε ο περιορισμός σου ήταν ακόμα σκληρότερος με δέσιμο σε κρεβάτι”. Η απόφαση για να εισαχθεί σε κλινική πάρθηκε από τη μητέρα της Drew Barrymore, γεγονός που κλόνισε τη μεταξύ τους σχέση για χρόνια.

"Νομίζω ότι η μητέρα μου δημιούργησε ένα τέρας και μετά δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Αυτή ήταν η τελευταία της επιλογή και εγώ πραγματικά ήμουν εκτός ελέγχου. Τη συγχωρώ που έκανε αυτή την επιλογή. Πιθανότατα δεν ήξερε πως αλλιώς να το διαχειριστεί” εξηγώντας πως σε εκείνη την ηλικία και παρόλο που ήταν τόσο μικρή, ξενυχτούσε σε club, δεν πήγαινε σχολείο για πολλές μέρες και έπαιρνε το αυτοκίνητο της μητέρας της χωρίς την άδεια της.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός, έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από αυτά τα περιστατικά και μετά από πολύ εσωρετική αναζήτηση και ψυχοθεραπεία, η σχέση με τη μητέρα της μοιάζει να είναι ισσοροπημένη. "Είμαι σίγουρη ότι ζούσε με πολλές ενοχές για χρόνια. Και αργότερα ζούσε με πολύ πόνο. Ο λόγος είναι πως δεν της μιλούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα”

Η συνέντευξη της Drew Barrymore

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ