Τα στοιχεία της Δώρας Χρυσικού για την υπόθεση Λιγνάδη, τα σχόλια του Τσιμιτσέλη για τον Κιμούλη και όλα τα νέα

Η αιχμηρή απάντηση Μπιμπίλα στον Λιγνάδη.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Γιώργος Χρανιώτης: "Κανένας δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να απαξιώνει και να υποβιβάζει όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους"

Ο Γιώργος Χρανιώτης θέλησε να υπερασπιστεί δημόσια εκείνους που έχουν δεχθεί κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σχολίασε με έμμεσο τρόπο τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,τονίζοντας πως:

""Σε μια δημοκρατία, ακόμα και όταν καταντάει να είναι περισσότερο επιλεκτική παρά κοινοβουλευτική, όλοι πρέπει να μπορούν να έχουν το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δώρα Χρυσικού: "Κύριε Λιγνάδη, καταλαβαίνω τον πανικό σας, αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στην Ιθάκη"

Η Δώρα Χρυσικού αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα του Δημήτρη Λιγνάδη ότι την περίοδο εκείνη που έγινε ο ένας βιασμός, δηλαδή τον Αύγουστο του 2015, ο ίδιος βρισκόταν στην Ιθάκη,

Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, τονιζόντας πως έχει αποδείξεις ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δε βρισκόταν στην Ιθάκη, γράφοντας πως:

"Ας του πει κάποιος πως με ψέμματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά αυτό από μόνο του δεν μετράει"

Καλεσμένος στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA Κύπρου με τον Τάσο Τρύφωνο είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος θα μιλήσει για τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα τονίζει χαρακτηριστικά πως:

"Είμαι της άποψης ότι όλα πληρώνονται. Αν έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα που ακούγονται πρέπει να "πληρωθούνε". Δεν μπορεί οι γυναίκες ξαφνικά να "τρελάθηκαν", λέει ο πρωταγωνιστής του "Έλα στη θέση μου""

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η αιχμηρή απάντηση Μπιμπίλα στον Λιγνάδη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης στην απολογία του αναφέρθηκε στο ΣΕΗ αλλά στον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποιός είναι ο πρόεδρος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λιγνάδης τον αποκάλεσε "μέτριο ηθοποιο και εκείνος με τη σειρά του έσπευσε να του απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κάτια Ταραμπανκό: "Αυτός είναι ο λόγος που έφυγα από το Survivor"

Για τις δυσκολίες που βίωσε στο Survivor, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τους πρώην συμπαίκτες της μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο στο The 2Night Show.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης και νικήτρια του GNTM, ανανεωμένη και έχοντας ξαναβρεί τον εαυτό της, αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρησή της, ενώ παραδέχθηκε πως έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς κυρίως με τον εαυτό της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr