Follow us

Η playlist του Lenny Kravitz

Tο αμερικανικό Harper's Bazaar ορίζει τον Kravitz ως μουσικό διευθυντή για το τεύχος Μαρτίου.

Lenny Kravitz Splash News/Ideal Image

"Αν η μόδα και η μουσική συμβαδίζουν - που φυσικά το κάνουν - τότε σκεφτείτε τις playlists σαν μία γκαρνταρόμπα - προσωπικά επιμελημένη και απολύτως αντιπροσωπευτική του τρόπου ζωής του κατόχου της. Η συγκεκριμένη αντανακλά το εκλεκτικό styling του βραβευμένου με Grammy, Lenny Kravitz, του μουσικού διευθυντή για το τεύχος Μαρτίου του θρυλικού περιοδικού μόδας Harper’s Bazaar, ο οποίος δημιουργεί μία σειρά από playlists με διαφορετικούς μουσικούς, διαθέσιμη μόνη στο Apple Music. Εδώ, ο 56χρονος ροκ Θεός υπογραμμίζει θρυλικά κομμάτια που ενέπνευσαν την καριέρα του, από τους διάσημους του Rock and Roll Hall of Famers όπως Led Zeppelin και Jimi Hendrix σε θρύλους της τζαζ, όπως Miles Davis και Jimmy Scott".

Έχοντας ως κεντρικό θέμα το 'legacy', το αμερικανικό Harper's Bazaar, ορίζει τον Kravitz ως μουσικό διευθυντή για το νέο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί στις 2 Μαρτίου. Γιος της ηθοποιού Roxie Roker και του παραγωγού ειδήσεων Sy Kravitz, ο οποίος εργαζόταν επίσης ως part-time jazz promoter, ο Lenny Kravitz μεγάλωσε περιτριγυρισμένος από θρύλους όπως ο Miles Davis και η Sarah Vaughan.

"Θέλω απλώς να με θυμούνται ως κάποιον που εκφραζόταν με κάθε φανταστικό τρόπο. Η μουσική είναι οξυγόνο για μένα' λέει ο Kravitz. "Ξεκίνησα με το "In a Sentimental Mood" του Duke Ellington γιατί μία από τις πρώτες μου αναμνήσεις είναι να κάθομαι στα γόνατά του ενώ έπαιζε πιάνο. Το ποικίλα ηχητικά playlist του Kravitz περιλαμβάνει επίσης το "Rock’ N ’Roll Suicide” του David Bowie ("Άνοιξε το μυαλό μου και το πνεύμα μου μουσικά”) και το "Body and Soul” του Bobby Short "Αυτοί είναι καλλιτέχνες που έκαναν εξαιρετικές συνεισφορές στη μουσική" σχολιάζει και προσθέτει: "Η αληθινή και όμορφη έκφραση προέρχεται από τόσα πολλά μέρη".

Ακούστε την playlist του Lenny Kravitz στο Apple Music.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ