Follow us

Sienna Miller | "Υπήρξα θύμα των paparazzi"

Παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ "Framing Britney Spears" και ταυτίστηκε με τη σταρ.

Sienna Miller Splash News/Ideal Image

H Sienna Miller έχει τη δική της κακή εμπειρία με τους paparazzi και η προβολή του ντοκιμαντέρ "Framing Britney Spears", το οποίο παρακολούθησε, την έκανε να νιώσει ταύτιση με τη σταρ και να δηλώσει "ήμουν κι εγώ θύμα".

Συγκεκριμένα, η βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στη The Guardian δήλωσε: "Όλοι ήταν συνένοχοι σε ό,τι συνέβη σ' αυτά τα κορίτσια. Ήμουν κι εγώ θύμα (των paparazzi) και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε κάποιος. Ήταν επίθεση". Και προσθέτει: "Και νομίζω ότι η αντίδραση από πολλές γυναίκες που βρέθηκαν υπό τέτοιο εξονυχιστικό έλεγχο εκείνη την εποχή το έχασαν λίγο. Είσαι σε μία διαρκή κατάσταση άγχους".

Παρακάτω, η Miller συνεχίζει λέγοντας: "Είναι σα να ζεις σ' ένα video game, που σε κυνηγούν διαρκώς. Καθώς παρακολουθούσα το ντοκιμαντέρ, πραγματικά μπορούσα να ταυτιστώ με τις στιγμές που (η Spears) καταρρέει γιατί είναι πέρα από κάθε φαντασία η πίεση. Όλο αυτό είναι βίαιο και τρομακτικό και χάνεις τον έλεγχο. Αυτή είναι η πρόθεσή τους".

Η Miller που το 2008 κατέθεσε μήνυση εναντίον tabloids διεκδικώντας τη προστασία των ιδιωτικών της στιγμών, εξηγεί για την απόφασή της "θα μπορούσα να κλειστώ σπίτι ή να μη φοράω ό,τι θέλω. Θα μπορούσα να είχα αλλάξει τη ζωή μου κατά κάποιο τρόπο. Αλλά αποφάσισα να τους πάω όλους στα δικαστήρια".

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ