Celebrity News | Η πρεμιέρα του YFSF, το ξέσπασμα του Σάκη Τανιμανίδη για το θέμα των ημερών & όλα τα νέα

Όλα όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Το YFSF All Star έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1!

Με ένα βίντεο - αφιέρωμα στις καλύτερες στιγμές των δέκα παικτών του Your Face Sounds Familiar All Star ξεκίνησε το show μεταμορφώσεων, το οποίο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής πιο... familiar και ανατρεπτικό από ποτέ μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

YFSF All Star | Αυτός είναι ο νικητής της πρεμιέρας!

Το YFSF επέστρεψε με την all star εκδοχή του και μετά από δέκα ανατρεπτικές εμφανίσεις και εντυπωσιακά acts, αναδείχθηκε και ο πρώτος νικητής για τον νέο κύκλο που μόλις ξεκίνησε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Μάνος Βακούσης σοκάρει για την απόπειρα βιασμού του σε ηλικία 10 ετών

Συνέντευξη στο "Καλύτερα δε γίνεται" παραχώρησε ο Μάνος Βακούσης και μίλησε για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, ενώ αποκάλυψε τη δική του εμπειρία, όταν προσπάθησαν να τον βιάσουν σε ηλικία 10 ετών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιβάνης στις πρώτες του δηλώσεις για όσα συμβαίνουν στο Survivor

Πριν από μερικές ημέρες έκανε την είσοδο του στο Survivor ο πρώην σύντροφός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, προκαλώντας αρκετή αναστάτωση στην παίκτρια. Άραγε πως βλέπει όλη αυτή την κατάσταση ο νυν σύντροφός της Γιώργος Λιβάνης;

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σάκης Τανιμανίδης: "Φτάνει πια με τις συμπεριφορές τέτοιου είδους"

Σε συνέντευξη του στην Real Life, o Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχει δεχθεί ο χώρος του θεάματος.

Υπάρχει ένα τσουνάμι καταγγελιών από τον χώρο του αθλητισμού, του θεάτρου κ.α. Άγριες συμπεριφορές, παρενοχλήσεις κλπ. Πως το βρίσκεις που επιτέλους ανοίγουν τα στόματα;

Το βρίσκω λυτρωτικό! Φτάνει πια με τις συμπεριφορές τέτοιου είδους, όπου άνθρωποι σε θέση εξουσίας εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους διαστροφές. Το "έλα από το σπίτι μου να διαβάσεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που σκέφτομαι για εσένα", "είσαι καλή αθλήτρια, κάνε αυτό που σου λέω και θα πας μπροστά", "πέρνα από το ακαδημαϊκό μου γραφείο να συζητήσουμε το πως μπορείς να περάσεις το μάθημα" και άλλες παρόμοιες συμπεριφορές, που ήταν κοινό μυστικό για κάποιους για πολλά χρόνια, έπρεπε να σταματήσουν. Και όπως όλα τα "άρρωστα" καθεστώτα έτσι κι αυτό χρειαζόταν μια επανάσταση για να τελειώσει. Την επανάσταση αυτή ξεκίνησε η κυρία Μπεκατώρου με τη μαρτυρία της και συνεχίζουν όλα τα θύματα που βρίσκουν το θάρρος να βγουν να μιλήσουν. Μόνο μπράβο… Δεν χρειάζεται πολλή συζήτηση. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα αυτά τα στόματα που ανοίγουν θα φέρουν μια σημαντική αλλαγή και θα βοηθήσουν στο να μειωθούν αρκετά τα φαινόμενα αυτά, τα επόμενα χρόνια. Και, ως μελλοντικός πατέρας, είμαι χαρούμενος που τα κορίτσια μας θα έρθουν σε έναν κόσμο… λίγο καλύτερο από τον προηγούμενο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr