Follow us

Γιώργος Ψάλτου | Η δημοσίευσή του μετά την αποκάλυψη πως έχει δεχτεί ξυλοδαρμό από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όλα όσα έγραψε ο ηθοποιός στο facebook.

Giorgos Psaltou NDP Photo Agency

Την δική του απάντηση σε όσους κατηγορούν τους συναδέρφους του θέλησε να δώσει ο Γιώργος Ψάλτου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε πως έχει δεχτεί ξυλοδαρμό από τον συνάδερφο του Πέτρο Φιλιππίδη όταν οι δυο τους συμμετείχαν στην παράσταση "Φον Δημητράκης".

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η καταγγελία, πολύς κόσμος έσπευσε να κατηγορήσει τους υπόλοιπους ηθοποιούς και συντελεστές της εν λόγω παράστασης για το γεγονός πως δεν βοήθησαν τον Γιώργο Ψάλτου και έμειναν θεατές στην κακοποίηση ενός ανθρώπου.

Με την παρακάτω ανάρτηση του ο ηθοποιός θέλει να υπερασπιστεί τους συναδέρφους του, αφού όπως υποστηρίζει έκαναν όλα όσα μπορούσαν να κάνουν τη δεδομένη στιγμή. Ο ηθοποιός τόνισε επίσης πως σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι μας δεν θα πρέπει να επιρρίπτουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Το κείμενο που δημοσίευσε ο Γιώργος Ψάλτου

Ενημερώθηκα ότι έχει ξεκινήσει από χθες μια δημόσια συζήτηση, κυρίως στα social media, για το αν οι συνάδελφοί μου έκαναν κάτι για να αποτρέψουν την κακοποίηση που δέχτηκα στη συγκεκριμένη παράσταση. Θα ήθελα λοιπόν να βάλω τα πράγματα στη θέση τους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες των όσων είπα.

Προς όλους όσοι έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο πρόσωπό μου (και τους ευχαριστώ από καρδιάς!) θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η όποια κατηγορία αφορά τη συμπεριφορά του καταγγελλόμενου και μόνο. Δυστυχώς, ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να επικοινωνήσω αυτό που μου συνέβαινε ακόμα και προς τους συναδέλφους μου. Ήταν από τη φύση της μια εξαιρετικά δύσκολη για εμένα συνθήκη, την οποία είχα μοιραστεί με κάποιους συναδέλφους με τους οποίους είχαμε έρθει πιο κοντά και βρίσκονταν όπως και εγώ στα κάτω καμαρίνια.

Οι συνάδελφοί μου δεν ήταν εκ των πραγμάτων σε θέση να δουν με τα μάτια τους αυτό που βίωνα επί σκηνής, και ιδίως την έκταση και έντασή του, διότι την ώρα της επίμαχης σκηνής βρίσκονταν στα καμαρίνια τους, όπου συγκεντρώνονταν για να βγουν την κατάλληλη στιγμή για τις δικές τους σκηνές. Δυστυχώς, δεν βρήκα το θάρρος, λόγω της ψυχολογικής μου κατάστασης, αλλά και του τρόμου που βίωνα, να ζητήσω ενεργά τη βοήθεια τους. Οφείλω επίσης να αναφερθώ στο γεγονός του ξυλοδαρμού μου που συνέβη προς το τέλος των παραστάσεων στα παρασκήνια, στο οποίο υπήρξε άμεση παρέμβαση των συναδέλφων μου που ήσαν παρόντες. Αναφέρομαι στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο, τη Μαρία Κατσανδρή, αλλά και τον Θανάση Ισιδώρου, που έτρεξαν να με σώσουν κυριολεκτικά από τα χέρια του και να με προστατέψουν. Χάρη σε αυτούς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Επίσης αναφέρομαι στην αγαπημένη μου φίλη Αμαλία Αρσένη, η οποία σταθερά μου συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο σε όλη αυτή τη δοκιμασία. Στο συγκεκριμένο γεγονός ήταν και αυτή παρούσα από την αρχή του συμβάντος και γνωρίζω πως ο πόνος και η συντριβή που ένιωσε μέσα της ήταν κυριολεκτικά εφάμιλλος με τον δικό μου. Αυτά οφείλω να πω, για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Επιρρίπτοντας ευθύνη προς τους συναδέλφους μου, τους αδικούμε κατάφωρα, ενώ παράλληλα τείνουμε να χάσουμε το ζητούμενο, που είναι η ηθική καταδίκη κάθε είδους κακοποιητικών πράξεων και των ανθρώπων που τις έχουν διαπράξει – και, κυρίως, η διασφάλιση ότι αυτές δεν θα ξανασυμβούν ποτέ στο μέλλον. Ας επικεντρώσουμε όλοι την προσοχή μας στο πως θα γιατρέψουμε το άρρωστο δέντρο και ας μην κάψουμε στην προσπάθεια αυτή ολόκληρο το δάσος

Η ανάρτηση του ηθοποιού στο facebook

Ενημερώθηκα ότι έχει ξεκινήσει από χθες μια δημόσια συζήτηση, κυρίως στα social media, για το αν οι συνάδελφοί μου...

Posted by Yiorgos Psaltou on Saturday, February 27, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ