Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η αποχώρησή της από το "’Ελα στη θέση μου" και η άποψή της για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

Η ηθοποιός μίλησε στο "Harry Day".

Athina Oikonomakou NDP Photo Agency

Στην κάμερα του Happy Day και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, αποκαλύπτοντας το μέλλον του ρόλου της στην τηλεοπτική σειρά του Alpha που πρωταγωνιστεί "Έλα στη θέση μου". Η ηθοποιός, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, αποκάλυψε πως ο ρόλος της "η Φαίη" θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. "Αναγκαστικά, έπρεπε να μπει από τη ζωή στη μυθοπλασία. Προχωράμε με τον ρόλο και την εξέλιξη της υπόθεσης". Δήλωσε επίσης, πως η ίδια θα συνεχίσει να εργάζεται στη σειρά μέχρι τα μέσα του Μαρτίου και στη συνέχεια θα αποχωρίσει, τονίζοντας μάλιστα πως "Μέχρι να κλείσει ένα εξάμηνο το μωρό, δε θα μπορώ να δουλέψω στα γυρίσματα μίας καθημερινής σειράς. Τώρα στην πορεία βλέποντας και κάνοντας".

Στη συνέχεια, η Όλγα Λαφαζάνη ζήτησε από την Αθηνά Οικονομάκου να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες που έχουν κάτι συνάδερφοι της τόσο για ψυχολογική όσο και για σεξουαλική κακοποίηση. "Λυπάμαι και θλίβομαι βαθιά για την κατάσταση που επικρατεί. Είχα ακούσει για διάφορες ιστορίες που δεν ήξερα αν είναι αλήθεια ή όχι. Λυπάμαι πολύ που όλο αυτό έχει στοχεύσει τον χώρο του θεάτρου. Χαίρομαι που εμείς είμαστε η αρχή στην κάθαρση αυτή. Είμαι δίπλα σε όλους όσοι μιλάνε και όσους έχουν υποστεί τέτοιου είδους κακοποίηση. Σε κανέναν χώρο δεν έχουν χώρο αυτοί οι άνθρωποι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ