Follow us

Νέα καταγγελία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη από τον Ανδρέα Φυλακτού

"Διαμεσολαβητής προσπάθησε να με στείλει για πρόβες στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη - Θα είναι γυμνός ο ρόλος και πρέπει να σε δω γυμνό"

Δήμητρης Λιγνάδης NDP

Ο Ανδρέας Φυλακτού στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Kύπρου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, ενώ ανέφερε πως έκανε καταγγελία στο Ειδικό Κλιμάκιο του Αρχηγείου Αστυνομίας της Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως "ο διαμεσολαβητής, προσπάθησε να με στείλει για πρόβες στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη,αλλά αρνήθηκα".

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Φυλακτού αποκάλυψε πως ο γνωστός σκηνοθέτης του έκανε ασεμνές προτάσεις, αναφέροντας πως:

"Ξέρεις θα είναι γυμνός ο ρόλος και πρέπει να σε δω γυμνό. Και αφού σε δω γυμνό να σου βάλω κάποιες συνθήκες τις όποιες πρέπει να διεκπαιρεώσεις όντας γυμνός. Στη δική μου την περίπτωση το αντέκρουσα και σηκώθηκα και έφυγα. Όταν το μοιράστηκα αυτό το περιστατικό με συναδέλφους υπήρξε περίπτωση που ο συνάδελφος δεν το αντέκρουσε, όπως εγώ και να σηκωθεί να φύγει και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Από το ίδιο άτομο. Η μια περίπτωση έγινε στην Ελλάδα και η άλλη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης στην Κύπρο. Έστειλε συνάδελφο και κατέληξε στο να κακοποιείται. Eίναι ο ίδιος που προσπάθησε να στείλει εμένα σε άτομο το οποίο αυτή τη στιγμή είναι από τα άτομα που ακούστηκαν στην Ελλάδα, εγώ όμως αρνήθηκα. Το θέμα όμως είναι όταν προσπάθησε να στείλει εμένα εγώ αρνήθηκα, πολύ πιθανόν το ίδιο να συνέβη σε άλλους συναδέλφους που να μην αρνήθηκαν. O άνθρωπος που προσπάθησαν να με στείλουν στο δωμάτιο του για πρόβες είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης και μετά την άρνηση μου άλλαξαν πολλά στον εργασιακό μου χώρο.Όταν κάνεις κάποια δειλά βήματα να εκφραστείς και αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης του συγκεκριμένου ατόμου από πιο πάνω, τότε που να απευθυνθεί; Ήθελα (να μιλήσω) αλλά από την στιγμή που για το συγκεκριμένο άτομο υπήρχαν υπόνοιες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υπήρχαν καταγγελίες για το πως απέκτησε την εξουσία που απέκτησε, που να πάω εγώ ένας μιτσής που μόλις μπήκε στον χώρο; Να καταγγείλω τι; Σε ποιον που να μην φοβάμαι ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που καλύπτουν, που γνωρίζουν για αυτόν τον άνθρωπο και δεν τον καλύπτουν. Και πιθανόν ακόμη και σήμερα για το συγκεκριμένο άτομο, με πιθανή κάλυψη ξανά, να έχει επαφή με ανήλικα άτομα που θέλουν να μπουν στον χώρο του θεάτρου".

Πηγή | Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ