Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία από το νοσοκομείο και μίλησε για το πρόβλημα υγείας

Η influencer αποκάλυψε σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης βρίσκεται.

xristina mpompa NDP Photo Agency

Ευτυχώς, οι δύσκολες ημέρες φαίνεται πως έχουν περάσει για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, αφού η influencer έχει επιστρέψει στο σπίτι τους μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο. Όπως είχε αποκαλύψει το ζευγάρι, η Χριστίνα Μπόμπα ένιωσε ισχυρούς πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι ευτυχώς υποχώρησαν και εκείνη επέστρεψε στο σπίτι της.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα έχει ξεκινήσει να μοιράζεται και πάλι στιγμές από την καθημερινότητα της στο Instagram μετά από μία μικρή αποχή που έκανε. Ανεβάζει λοιπόν φωτογραφίες από τις στιγμές της χαλάρωσης και ξεκούρασης που βιώνει στο σπίτι της αλλά και τις μικρές βόλτες που έχει ξεκινήσει να κάνει.

Σήμερα μάλιστα, η influencer αποφάσισε να κάνει το γνωστό παιχνίδι q and a με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι μπορούσαν να τη ρωτήσουν ό,τι θέλουν. Φυσικά, οι περισσότερες ερωτήσεις είχαν ως επίκεντρο την κατάσταση της υγείας της. Μία follower της μάλιστα τη ρώτησε για την κατάσταση της υγείας της με τη Χριστίνα Μπόμπα να απαντά "Ευτυχώς όλα καλά πια… περάσαμε αρκετές δύσκολες μέρες με πάρα πολύ έντονους κολικούς πόνους, αλλά εδώ και περίπου 10 ημέρες είμαστε σπίτι πολύ καλύτερα! Ευτυχώς τα μωράκια δεν επηρεάστηκαν καθόλου". Μαζί με την απάντηση δημοσίευσε μία φωτογραφία από την περίοδο που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, η οποία την δείχνει να κάθεται σε μία καρέκλα και να έχει ορό.

Χριστίνα Μπόμπα | Δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία από το νοσοκομείο και μίλησε για το πρόβλημα υγείας

Μερικές ακόμα από τις ερωτήσεις που δέχτηκε είναι σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται και πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής. Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε έτσι πως είναι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και πως έχει πάρει 5-6 κιλά.

kila
minas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ