Follow us

Παναγιώτης Μπουγιούρης | Το σχόλιό του για την παραίτηση του Στάθη Λιβαθινού μετά τις καταγγελίες για ψυχολογική βία

Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram.

panagiotis bougiouris NDP Photo Agency

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είχε αποκαλύψει πως έχει δεχτεί ψυχολογική βία την περίοδο που ήταν φοιτητής στη δραματική σχολή. Συγκεκριμένα μέσα από μία ανάρτηση του στο facebook μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά του Στάθη Λιβαθινού.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εξομολογήθηκε πως στα τέσσερα χρόνια που ήταν φοιτητής του ηθοποιού στη δραματική σχολή είχε πέσει αρκετές φορές θύμα συμπεριφορών χειρισμού, ομοφοβίας και τρομοκρατίας, οι οποίες τον έχουν επηρεάζει πολύ στη ζωή του. Συγκεκριμένα, είχε γράψει στην ανάρτηση του "Κύριε Λιβαθηνέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου! Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Βέβαια όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους!"

Σήμερα, ο Στάθης Λιβαθινός αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του από τη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, κίνηση που δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Παναγιώτη Μπουγιούργη. Ο ηθοποιός ανέβασε την είδηση της παραίτησης στα Instagram stories του και έγραψε "Επιτέλους! Πέρασε από τη "ρωσική Σχολή” Θεάτρου και δεν ακούμπησε".

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη

Παναγιώτης Μπουγιούρης | Το σχόλιό του για την παραίτηση του Στάθη Λιβαθινού μετά τις καταγγελίες για ψυχολογική βία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ