Follow us

Αλέξης Κούγιας | Καταθέτει σήμερα αναφορές κατά εισαγγελέων και δικαστών που χειρίστηκαν την υπόθεση Λιγνάδη

Αναφορές κατά των εισαγγελέων, ανακρίτριας και των μελών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που ασχολήθηκαν με την υπόθεση Λιγνάδη, καταθέτει σήμερα ο κ. Κούγιας.

Αλέξης Κούγιας NDP

Αναφορές κατά των δύο εισαγγελέων, της ανακρίτριας καθώς και των τριών μελών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που ασχολήθηκαν με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καταθέτει σήμερα στον 'Αρειο Πάγο ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Κούγια, ο συνήγορος θα καταθέσει τρεις αναφορές:

"Η πρώτη αναφορά στρέφεται κατά των δύο εισαγγελέων που διενήργησαν την προκαταρκτική εξέταση των καταγγελιών των δύο φερομένων ως βιασθέντων από τον κ. Λιγνάδη, εκ των οποίων ο ένας που τον κατήγγειλε για βιασμό, δήθεν τελεσθέντα τον Αύγουστο του 2010, ουδέποτε έχει εμφανισθεί ενώπιον των προανακριτικών και ανακριτικών αρχών, ώστε να αξιολογηθεί η αξιοπιστία του, και αντ' αυτού εμφανίσθηκε ο δικηγόρος του, ενώ ο δεύτερος που τον κατήγγειλε για βιασμό, δήθεν τελεσθέντα στις 9 ή 8 Αυγούστου 2015, είναι ο μόνος που εμφανίσθηκε και έχει δώσει μέχρι τώρα μία κατάθεση στον ένα εκ των δύο εισαγγελέων και τρεις ακόμη καταθέσεις στην κ. ανακρίτρια, χωρίς να του έχουν υποβληθεί στοιχειώδεις και υποχρεωτικές ερωτήσεις ούτε από τον εισαγγελέα ούτε από την κ. ανακρίτρια.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ