Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Snik και η απάντηση για τους στίχους των τραγουδιών του

(vid).

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik Instagram

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Τετάρτης, 3 Μαρτίου. Απαντώντας στις ερωτήσεις της Δανάης Μπάρκα και του Άρη Καββαντζίκη, η παρουσιάστρια του Pop Up και μοντέλο ρωτήθηκε φυσικά και για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον ράπερ Snik.

Όσον αφορά την έκθεση στα media, η 33χρονη απάντησε:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε τις μπότες που ταιριάζουν τέλεια με midi φορέματα και φούστες

"Ήξερα ότι θα υπάρξει έκθεση. Το είχα συνειδητοποιήσει πολύ πριν πάω στο GNTM. Θα αλλάξει λίγο η ζωή μας, είναι ξεκάθαρα επιλογή μας. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας και είναι ωραίο ο κόσμος να σε βλέπει, να σε αγκαλιάζει, να σε πλησιάζει."

Αναφορικά με τις προσωπικές τους φωτογραφίες στα περιοδικά, ανέφερε: "Όταν μας έβγαλαν φωτογραφίες στα Κουφονήσια με τον Snik στην παραλία, ήταν ένα ζευγάρι πολύ κοντά μας που μας είπε ότι υπήρχε φωτογράφος. Ο Δημήτρης δεν ξανακουνήθηκε από την πετσέτα, κάηκε από τον ήλιο, αλλά είχατε πάρει το θέμα. Εντάξει δεν με πείραξε, σιγά και τι έγινε. Ζευγάρι είμαστε, πλατσουρίσαμε, δώσαμε και το φιλάκι μας. Πώς κάνουν διακοπές οι άλλοι άνθρωποι;

Ο Δημήτρης δεν είδε τις φωτογραφίες, τις απέφυγε. Δεν του αρέσει αυτό, αισθάνεται άβολα. Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου, μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, μπορεί να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει. Είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν επαγγελματίες στη δουλειά μας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι και όπως είμαστε μαζί. Προφανώς περνάω καλά και με προσέχει ένας άνθρωπος και είμαι μαζί του. Το περίεργο που βλέπω καμιά φορά είναι ότι λένε "Ο Δημήτρης έχει θυμώσει με κάποιον και μιλάει άσχημα στα Stories του, άρα η Ηλιάνα είναι σαν τον Δημήτρη”. Κανείς δεν βλέπει όμως την καθημερινή παρουσία της Ηλιάνας που δεν μιλάει άσχημα, που είναι γλυκιά. Κανείς όμως δεν σκέφτηκε "μήπως ο Δημήτρης είναι σαν την Ηλιάνα; Υπάρχει και η άλλη πλευρά".

Τέλος, ρωτήθηκε και για τη μουσική (t)rap και τους εκκεντρικούς στίχους της: "Η έννοια της rap και της trap είναι αυτή σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα τραγούδια που ακούμε εδώ στην Ελλάδα από ξένους τραγουδιστές, όλοι οι πασίγνωστοι, τα ίδια πράγματα λένε, αλλά προφανώς δεν τα μεταφράζουμε, δεν τα καταλαβαίνουμε... Δεύτερον, το τι λέει ένα τραγούδι, δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος το κάνει ακριβώς και στη ζωή του ή σκέφτεται έτσι ή πιστεύει όλα αυτά. Θα σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα ενός τραγουδιστή "χ" που τραγουδάει ένα τραγούδι για τον έρωτα, αλλά στη ζωή του αυτός δεν είναι έτσι, αλλά το αντίθετο. Ποιο είναι πιο ωραίο, ποιο λογικό, ποιο αληθινό, ποιο ειλικρινές τελικά;

Το τι τραγουδάμε ή πως είμαστε αληθινά στη ζωή μας και πως συμπεριφερόμαστε; Δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με οτιδήποτε ακούμε. Καμιά φορά και εμένα μπορεί να με ενοχλήσει κάποιος στίχος και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να το έχω συζητήσει και με τον Δημήτρη, αλλά ο Δημήτρης είναι καλλιτέχνης και δεν μπορώ να ανακατευτώ στη δουλειά του. Ούτε ο Δημήτρης θα μου πει δεν μου αρέσει αυτό το θέμα στην εκπομπή, βγάλτο. Κάνε αγάπη μου τη δουλειά σου, να κάνω εγώ τη δική σου."

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ