Follow us

Σπύρος Μπιμπίλας | "Σκέφτηκα τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν μόνος σε ένα κελί"

Το μεγαλείο ψυχής του Προέδρου του ΣΕΗ.

Σπύρος Μπιμπίλας Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Στο "Πρωινό" βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας την Τετάρτη 3 Μαρτίου. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ που τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των media λόγω των όσων συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου, φυσικά αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ημερών με τις καταγγελίες των συναδέλφων του.

"Με θλίβει, έχω χάσει τον ύπνο μου, γιατί άνθρωποι που ήταν μέσα στη ζωή μου… είναι μια πάρα πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο στη ζωή και στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή κατηγορείται και εγώ είμαι σε αυτή τη θέση μου είμαι και ασφαλώς πρέπει να έχω μια πολύ σαφή και σωστή θέση. Ας μην το συνεχίσουμε. Στεναχωριέμαι…"

Αναφερόμενος και στην υπόθεση του ηθοποιού, σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, είπε:

"Την μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο 40 χρόνια δεν είχα καμία επαφή από τα Στρουμφάκια μέχρι την ώρα της υπογραφής της συλλογικής σύμβασης που βρέθηκα εγώ να είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος του Σωματείου μας και ο Δημήτρης διορισμένος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό, βρεθήκαμε στην ίδια αίθουσα για να υπογράψουμε μια συλλογική σύμβαση, που δεν προλάβαμε.

Εκείνο το βράδυ δέχτηκα τέτοια καταιγίδα αγάπης, ένιωσα ότι με είχε αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα. Σκέφτηκα εκείνον τον άνθρωπο που ήταν μόνος σε ένα κελί. Άσχετα με το τεκμήριο της αθωότητας, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει δικαίωμα να προσπαθήσει για την αθωότητά του. "

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ