Follow us

Oprah Winfrey | Η συνέντευξη της με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry είναι η καλύτερη που έχει κάνει ποτέ

Όλα όσα αποκάλυψε η συνεργάτης της Oprah, Gayle King.

Opra Winfrey Splash News/Ideal Image

Μέχρι το ημερολόγιο να δείξει 8 Μαρτίου και μέχρι να προβληθεί η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, αυτό θα είναι το Νο1 θέμα στον Τύπο. Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει την πρώτη του κοινή συνέντευξη μετά το Megxit στη φίλη τους και τηλεοπτική περσόνα, Oprah Winfrey, κάνοντας τους fans –και μη- να ανυπομονούν να μάθουν όλες τις αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν. Μέχρι τότε μαθαίνουμε μικρές λεπτομέρειες για την εν λόγω συνέντευξη όπως τα βασικά θέματα συζήτησης ή το τι φόρεσε η δούκισσα του Sussex.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη όμως έκανε η Gayle King, συνεργάτης της Oprah Winfrey. Συγκεκριμένα δήλωσε πως η Oprah Winfrey πιστεύει ότι η συνέντευξη με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry "είναι η καλύτερη που έχει κάνει ποτέ".

"Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε πως ο Harry και η Meghan θα μιλήσουν στην Oprah. Είναι η πρώτη τους συνέντευξη από τότε που παραιτήθηκαν από τα royal καθήκοντα τους… Και μαθαίνω από έγκυρη πηγή –δηλαδή από τον Oprah- πως είναι η καλύτερη συνέντευξη που έχει κάνει μέχρι σήμερα" δήλωσε η Gayle King στο περιοδικό People.

Η διάρκεια της συνέντευξης θα είναι 90 λεπτά και η Oprah Winfrey θα μιλήσει πρώτα με τη Meghan Markle κυρίως για θέματα όπως το πώς ένιωσε όταν έγινε μέλος της royal οικογένειας, τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, τη μητρότητα, το φιλανθρωπικό της έργο και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την πίεση των media. Στη συνέχεια, στη συζήτηση θα προστεθεί ο πρίγκιπας Harry και όλοι μαζί θα συζητήσουν την απόφαση να μετακομίσουν στην Αμερική, τα όνειρα και τα σχέδια τους για το μέλλον.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ