Follow us

Meghan Markle | Απάντησε στους ισχυρισμούς ότι έκανε bullying σε εργαζόμενους στο παλάτι

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, πρώην σύμβουλος των ανακτόρων κατέθεσε καταγγελία ότι υπέστη εκφοβισμό από τη Δούκισσα.

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry Splash News/Ideal Image

Τη δική της απάντηση τους ισχυρισμούς πρώην συμβούλου της ο οποίος φέρεται να έχει κάνει καταγγελία ότι ασκούσε bullying όσο ακόμα εκείνη και ο Πρίγκιπας Harry ζούσαν στη Μ. Βρετανία έδωσε η Meghan Markle. "Η Δούκισσα λυπάται για αυτήν την πρόσφατη προσωπική επίθεση, κυρίως ως άνθρωπος που έχει και ο ίδιος γίνει στόχος εκφοβισμού και έχει βαθιά δέσμευση να υποστηρίξει όσους έχουν βιώσει πόνο και τραύμα", ανέφερε εκπρόσωπός της σε δήλωση προς τον βασιλικό ανταποκριτή Omid Scobie την Τρίτη 2 Μαρτίου.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η Meghan Markle "είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να προσπαθεί για την επικράτηση της συμπόνιας στον κόσμο και θα συνεχίσει να πασχίζει να δίνει το παράδειγμα του να κάνεις το σωστό και το καλό".

Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, ο πρώην γραμματέας επικοινωνίας του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Jason Knauf, κατήγγειλε στον προσωπικό γραμματέα του William ότι η Δούκισσα του Sussex είχε διώξει δύο μέλη του προσωπικού και υπονόμευε τη θέση ενός τρίτου αμφισβητώντας την εμπιστοσύνη του.

Η ομάδα που ασχολείται με θέματα επικοινωνίας του ζευγαριού επισήμανε ότι το timing είναι κάπως ύποπτο, καθώς η όλη ιστορία βγήκε στη δημοσιότητα λίγες μέρες πριν τη δημοσίευση της συνέντευξή του στην Oprah Winfrey όπου αναμένεται να μιλήσουν ανοιχτά για την εμπειρία τους στο παλάτι. "Ας το αντιμετωπίσουμε ως ακριβώς αυτό που είναι: μια στοχευμένη προσπάθεια σπίλωσης που βασίζεται σε παραπλανητική και επιβλαβή πληροφόρηση", αναφέρει η ανακοίνωσή τους.

φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madmefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ