Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Οι νέες (πολλές) φωτογραφίες με φαρδιά ρούχα που φουντώνουν τις φήμες εγκυμοσύνης

Πριν από λίγο.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος NDP

Τι κι αν το lockdown μας θέλει να παραμένουμε στο σπίτι μας και η πανδημία δεν επιτρέπει τις μη απαραίτητες εξόδους; Η Ελένη Μενεγάκη έχει βρει τον τρόπο να κάνει "βόλτες" μένοντας ασφαλής, στο καταλληλότερο μέρος, τον κήπο της. Η παρουσιάστρια τον καιρό αυτό έχει πολύ περισσότερο χρόνο, δεδομένου ότι απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά φροντίζει να τον αξιοποιεί αφιερώνοντάς τον στην οικογένειά της και τις αγαπημένες τις δραστηριότητες.

"Ήρθε η Άνοιξη" και η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε μία υπέροχη φωτογραφία

Μια από αυτές είναι και το ποδήλατο και φυσικά τα παιχνίδια με το αγαπημένο της σκυλάκι στον κήπο του σπιτιού τους στα Μελίσσια. "Μόλις βγαίνει ο ήλιος ξεμυαλίζομαι για βόλτα ...( στον κήπο )" έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram όπου και ανέβασε σειρά φωτογραφιών από την αυλή της. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι για ακόμη μια φορά επένδυσε στο comfy style, φορώντας φαρδιά μαύρη μπλούζα, φόρμα και sneakers στην ίδια απόχρωση.

Τα στιγμιότυπα που ακολουθούν στάθηκαν και μια ακόμη αφορμή για να αναφερθεί το ενδεχόμενο πέμπτης εγκυμοσύνης της, μιας και φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες δεν προτιμά τις στενές γραμμές στα ρούχα που επιλέγει:

Loading...
Ελένη Μενεγάκη | Οι νέες (πολλές) φωτογραφίες με φαρδιά ρούχα που φουντώνουν τις φήμες εγκυμοσύνης
Ελένη Μενεγάκη

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ