Follow us

Η Μαριάλενα και ο Σάκης του Survivor απαντούν στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο χαμός στο παιχνίδι και όλα τα νέα

Πού βρίσκεται σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος;

Yupiii collage

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε με τη... σωσία της στο The 2Night Show

Η Μαριάλενα και ο Σάκης του Survivor απαντούν στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο χαμός στο παιχνίδι και όλα τα νέα

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Ασημακοπούλου, όπου την περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, "Η Φαμίλια", μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της και απάντησε στο γιατί ακόμη δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ αμέσως μετά συνομίλησε με τη διάσημη... σωσία της, που φυσικά δεν είναι άλλη από τη γνωστή αστρολόγο, Άση Μπήλιου, η οποία δεν δίστασε να κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις on air.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Μαριαλένα και ο Σάκης βγαίνουν εκτός εαυτού με τον Νίκο και τον James

survivor

Οι καυγάδες συνεχίζονται στο #survivorGR και αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του Γιωργου στον James και τον Νίκο, ο οποίος τόνισε πως:

"Κράζεις τη Σοφία πως χρησιμοποιεί πράγματα παικτών στην εξωτερική τους ζωή και την ώρα που το έκανε ο James δεν είπε τίποτα. Και μου λες πως έχω δίκιο".

Ο Νίκος Μπάρτζης δε αρνήθηκε όσα ανέφερε ο συμπαίκτης του. Ωστόσο, οι εντάσεις δε σταμάτησαν και αυτήν τη φορά ανάμεσα στον Μαριαλένα, τον James και τον Νίκο, καθώς υποστηρίζεται πως η παίκτρια γνώριζε πριν το ριάλιτι τον Γιώργο και τον Πάνο Καλίδη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πού βρίσκεται ο Πάνος Μιχαλόπουλος;

Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς πρωταγωνιστές του κινηματογράφου και της τηλεόρασης με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ωστόσο για περισσότερο από δέκα χρόνια έχει επιλέξει να αποσυρθεί από τον χώρο της τηλεόρασης αλλά και γενικότερα του θεάματος, χωρίς να αποκαλύπτει καν πώς και πού ζει σήμερα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νίκος Ορφανός: "Είπε ότι είμαι απαράδεκτος, ότι δεν είμαι επαγγελματίας και να μην με ξαναδεί"

Νίκος ορφανός

Καλεσμένος στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος", ο Νίκος Ορφανός αναφέρθηκε ένα περιστατικό βίας που βίωσε απο σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός τόνισε πως "υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που όταν νιώθει τους άλλους χαρούμενους και χαμογελαστούς χαλιούνται και θέλουν να τους στραπατσάρουν. Ήταν σε μια καλοκαιρινή περιοδεία που ο σκηνοθέτης μου μίλησε με πολύ άσχημο τρόπο. Ενώ κανονικά έπρεπε να βρισκόμαστε μια ώρα πριν από την παράσταση, αυτός μας έλεγε δύο ώρες νωρίτερα χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος για αυτό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MasterChef | Ξέσπασε σε κλάματα η Ανούς! Τι συνέβη;

masterchef

Μια νέα ομαδική δοκιμασία περίμενε τους παίκτες του MasterChef στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, η Ανούς μιλώντας στην κάμερα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της

Συγκεκριμένα η παίκτρια κλήθηκε να ετοιμάσει κάποια κεφτεδάκια και έτσι αποφάσισε να κάνει μια συνταγή της θείας της, της αδερφής της μαμάς της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η απάντηση της Μαριάλενας και του Σάκη στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Survivor

O Aτζούν βρέθηκε σε θέση παρουσιαστή στο #survivorGR, καθώς ο Γιώργος Λιανός βρίσκετα προσωρινά στην Ελλάδα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, λέγοντας πως:

"Γνωρίζω τη Μαριαλένα από τα casting. Στα casting είπε και πως ο πρώην της έκανε αίτηση για το Survivor, Και είπαμε αλήθεια; Τι να πω. Τη ρωτήσαμε ποιον θα ήθελε να διαλέξουμε αν υπήρχε επιλογή και είπε την ίδια. Μετά ήρθε ο πρώην της και τον ρωτήσαμε για πόσο καιρό είναι χωρισμένοι. Οι χρόνοι δεν ήταν ίδιοι. Ο ένας έλεγε έξι μήνες, ο άλλος έναν μήνα και μπερδευτήκαμε.Ήταν δύσκολο να καταλάβω και ήθελα να μάθω περισσότερα"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτός είναι ο παίκτης αποχώρησε

Survivor

Το συμβούλιο του #SurvivorGR ξεκίνησε με την ανακοίνωση της οριστικής αποχώρησης της Σοφίας.

Στη συνέχεια, οι καυγάδες δε σταμάτησαν ανάμεσα στους συμπαίκτες.

Ωστόσο, στο συμβούλιο του νησιού ανακοινώθηκε, ο παίκτης που θα αποχωρήσει απο το Survivor αυτή την εβδομάδα. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Πάνος Καλίδης, ο Chris και ο Αλέξης Παππάς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ