Follow us

Λεωνίδας Κουτσόπουλος | Δημοσίευσε φωτογραφία της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου, για πρώτη φορά

Και ο λόγος που μετά τη διέγραψε.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Papadakis Press

Αποκλειστικά με τα επαγγελματικά του βήματα προτιμά να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος θέλει να διαφυλάσσει για τον ίδιο και τα κοντινά του πρόσωπα την προσωπική του ζωή. Παρόλο που διανύει μια εξίσου καλή περίοδο και στις δύο, ο δημοφιλής σεφ είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Έτσι, είναι ελάχιστα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έχουν εξασφαλίσει οι paparazzi από κοινές εξόδους με τη σύντροφό του και ηθοποιό, Χρύσα Μιχαλοπούλου. Ο κριτής του MasterCherf και η ηθοποιός των "Άγριων Μελισσών" διατηρούν εδώ και μερικούς μήνες σχέση και, όπως θα δεις στο στιγμιότυπο που ακολουθεί, στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο του βήμα.

Έτσι και τώρα που η σύντροφός του ξεκινά τη δική της εβδομαδιαία διαδικτυακή - ραδιοφωνική εκπομπή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε στα προσωπικά του social media για πρώτη φορά φωτογραφία της. Μάλιστα, η εν λόγω εκπομπή θα είναι στο διαδικτυακό ραδιόφωνο που έχει εδώ και ένα περίπου χρόνο δημιουργήσει ο σεφ. "Underground με Στρας" ή αλλιώς το ραντεβού της Χρύσας Μιχαλοπούλου με τους ακροατές της, θα είναι σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση κάθε Τετάρτη στις 23:30.

Δες τη φωτογραφία που ανάρτησε- και εν συνεχεία διέγραψε προφανώς για να μην βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της σχέσης τους- ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος | Δημοσίευσε φωτογραφία της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου, για πρώτη φορά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ