Follow us

Pamela Anderson | Δηλώνει έτοιμη να κάνει άλλο ένα παιδί

Η ίδια θεωρεί ότι η ηλικία της (είναι 54 ετών) δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο.

Pamela Anderson Splash News/Ideal Image

Πριν λίγους μήνες, για την ακρίβεια την παραμονή των Χριστουγέννων, η Pamela Anderson παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, Dan Hayhurst. Τώρα, δηλώνει έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένειά της αποκτώντας ένα παιδί μαζί του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Heat που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της σταρ, η ίδια θα ήθελε πολύ να μείνει έγκυος, αν και γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο. Δεδομένου όμως ότι άλλες γυναίκες, όπως η Brigitte Νielsen, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μωρό στα 54, εξακολουθεί να έχει ελπίδες.

Ωστόσο, για παν ενδεχόμενο, όπως αναφέρει πάντα το δημοσίευμα, το νιόπαντρο ζευγάρι συζητά και την πιθανότητα να υιοθετήσει. "Έχουν μιλήσει με κάποια ιδρύματα κι έχουν κάνει αιτήσεις, ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο παρένθετης μητέρας. Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελαν να έχουν γίνει γονείς μέχρι το τέλος του χρόνου", εξηγεί η πηγή .

Η Pamela Anderson έχει ήδη δύο γιους, τους Brandon (24 ετών) και τον Dylan (23 ετών). Παρόλο που θεωρούσε ότι ο κύκλος της μητρότητας έχει κλείσει για εκείνη, το 2018, όταν ήταν σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Adil Rami και με την αφορμή της εγκυμοσύνης της Janet Jackson και της Brigitte Nielsen σε ηλικίες άνω των 50, αποφάσισε ότι θα ήθελε να προσπαθήσει να μείνει έγκυος ξανά με εξωσωματική γονιμοποίηση, όπως είχε αποκαλύψει τότε στην Daily Star.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ