Follow us

Irina Shayk | Για ποιο λόγο απορρίπτει τον όρο co-parenting

Όλα όσα είπε σε συνέντευξή της.

Irina Shayk Splash News/ Ideal Image

Πολλά κείμενα έχουν γραφτεί στα αμερικάνικα media και πολλές φωτογραφίες παπαράτσι έχουν τραβηχτεί που δείχνουν πως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Αιτία φυσικά είναι η κόρη τους, Lea de Seine Shayk Cooper.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη της, η Irina Shayk μίλησε για τη μητρότητα αλλά και τη σχέση της με τον ηθοποιό-σκηνοθέτη, εξηγώντας μάλιστα τον λόγο που η ίδια απορρίπτει τον όρο co-parenting. Όπως δήλωσε η συγκεκριμένος όρος μειώνει την προσπάθεια και τη σχέση που έχουν οι δύο γονείς με την τρίχρονη κόρη τους.

"Ποτέ μου δεν κατάλαβα τον όρο co-parenting. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον πατέρα της, εκείνος είναι 100% ο πατέρας της". Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Entairtainment Tonight, το πρώην ζευγάρι έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη ρουτίνα, ώστε η Lea να περνά χρόνο και με τους δύο της γονείς. Τόσο η Irina Shayk όσο και ο Bradley Cooper μάλιστα το τηρούν ευλαβικά ώστε να μην επηρεαστεί με κανέναν τρόπο η ψυχολογία της κόρης τους.

Στην ίδια συνέντευξη, η Irina Shayk μίλησε για τον λόγο που δεν θέλει να μιλά δημοσίως για τη σχέση της με τον Bradley Cooper, δηλώνοντας πως είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα, το οποίο προτιμά να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. "Η προηγούμενη σχέση μου είναι κάτι που ανήκει σε εμένα και είναι προσωπικό. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου που δεν θέλω να μοιραστώ".

Αποκάλυψε μάλιστα πως δεν έχει διαβάσει κανένα από τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνη και την οικογένεια της, ωστόσο καταλαβαίνει πως ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες. "Δεν διαβάζω όλα όσα γράφονται. Ειλικρινά, είμαι πολύ απασχολημένη με το να μεγαλώνω την κόρη μου. Εάν θέλουν να γράφουν άρθρα για εμένα, κάνουν απλώς τη δουλειά τους. Συγκεντρώνομαι στη ζωή και στους φίλους μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς θόρυβος".

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ