Χριστίνα Πολίτη | Η αντίδρασή της σε όσα είπε ο Ευθύμης Ζησάκης για τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη

"Έχει πάρει άπειρο κόσμο στον λαιμό του".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" ήταν στις 2 Μαρτίου ο Ευθύμης Ζησάκης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έχουν γίνει από συναδέλφους του τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ μίλησε και για τη δική του εμπειρία συνεργασίας με τον άνθρωπο που έχουν καταγγείλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη.

"Συνεργάστηκα και με τον άνθρωπο που έχουν καταγγείλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη και είχε μια απαίσια συμπεριφορά. Πραγματικά δεν είχα ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά. Είχαμε μια διαφωνία σε μια παράσταση και με διέσυρε και έπρεπε εκείνη τη στιγμή να κινηθώ νομικά. Δεν είχε να κάνει με τη συνέπειά μου στις πρόβες, ισχυρίστηκε πράγματα, αλλά ήταν άλλο το θέμα, που δεν το ανέφερε ποτέ. Είχε πει πολλά ψέματα που δεν είναι της παρούσης", είπε μεταξύ άλλων.

Ευθύμης Ζησάκης | "Συνεργάστηκα και με τον άνθρωπο που έχουν καταγγείλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη και είχε μια απαίσια συμπεριφορά"

Στις εν λόγω δηλώσεις λοιπόν αντέδρασε η Χριστίνα Πολίτη, όπως είδαμε μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε" γράφοντας μερικά σχόλια για τον Ευθύμη Ζησάκη σε ανάρτηση της ηθοποιού Μπέττυς Βακαλίδου. Δες αναλυτικά το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί: