Follow us

Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Με ποιον πρώην παίκτη του Survivor ήταν ζευγάρι;

Η αποκάλυψη από τον ίδιο.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μια από τις πιο viral παίκτριες του φετινού Survivor δεν είναι άλλη από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία κάθε φορά βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των καυστικών και μη χρηστών του Twitter. Αυτή τη φορά απασχολεί και πάλι τα media, με μια αποκάλυψη που αφορά στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα και όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Νίκος Κοσμάς, διατηρούσε παλιότερα σχέση με την παίκτρια της Μπλε ομάδας. Μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είναι μόνο πρώην ζευγάρι με τον αθλητή, αλλά οι δυο τους εδώ και πολλά χρόνια είναι φίλοι.

Loading...
Loading...

"Ναι, υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μας που ήμασταν και ζευγάρι πριν αρκετά χρόνια βέβαια, αλλά ναι ήμασταν σε σχέση για ένα διάστημα. Γνωριζόμασταν για πάρα πολλά χρόνια, ήμασταν στην ίδια ομάδα. Για έναν χρόνο περίπου υπήρξαμε και ζευγάρι", είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο "Πρωινό" ο Νίκος Κοσμάς.

Να σου θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό μπήκε στο παιχνίδι ένας ακόμη πρώην της, ο Σάκης Κατσούλης αιφνιδιάζοντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που δεν γνώριζε για την απόφασή του να μπει στο Survivor.

Δες περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο από το "Πρωινό"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ