Η Τατιάνα Στεφανίδου απαντά | Κάποιοι σκοπίμως και με δόλο διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις. Θα λογοδοτήσουν

Τι απαντά η Τατιάνα Στεφανίδου στην αρνητική κριτική που δέχτηκε μετά από τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή της για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε την απάντησή της για τα fake news, όπως τα χαρακτήρισε, του διαδικτύου για την εκπομπή της T-Live και την αρνητική κριτική που δέχτηκε, με αφορμή σχόλια που έκανε η ίδια για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, με αφορμή όλο αυτό τον σάλο, χορηγοί της εκπομπής απέσυραν την χορηγία τους.

Η εξήγηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Λέει η Τατιάνα Στεφανίδου στο σχετικό απόσπασμα:

"Θα ήθελα να πω κάτι εδώ, το οποίο αφορά σε fake news από συγκεκριμένες ιστοσελίδες, που αφορούν στην εκπομπή. Εσείς με παρακολουθείτε καιρό, και όσοι με παρακολουθείτε ξέρετε πολύ καλά ότι εδώ και δύο μήνες, από τότε που ξεκίνησε το κίνημα MeToo από την πρώτη καταγγελία, της Σοφίας Μπεκατώρου, πάνε δύο μήνες, έχουμε ασχοληθεί κατά κόρον, παρουσιάζοντας θύματα, μαρτυρίες, καταγγελίες, παροτρύνοντας τα θύματα να σπάσουν τη σιωπή τους, μιλώντας με δικηγόρους, βγάζοντας υποθέσεις. Ξέρετε λοιπόν εσείς οι τηλεθεατές της εκπομπής πώς ακριβώς έχουμε χειριστεί την υπόθεση. Κάποιοι παίρνοντας μία συγκεκριμένη φράση μου, την οποία αποφάσισαν να παραφράσουν δηλαδή να κάνουν μια ελεύθερη μεταφορική απόδοση των όσων είπα, σκοπίμως, και με δόλο, για να με πλήξουν, διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις -που είναι ποινικό αδίκημα- στο διαδίκτυο", είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Tags