Follow us

Michelle Obama | Επιθυμεί οι κόρες της να γνωρίσουν "τη δύναμη της φωνής τους"

Η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α μίλησε για τις κόρες της σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Michelle Obama

Για τη δύναμη της γυναικείας φωνής και τα μαθήματα που προσπαθεί να δώσει στις κόρες της, Sasha και Malia, μίλησε η Michelle Obama σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Συγκεκριμένα, η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α μίλησε στην εκπομπή Good Morning America για το πόσο σημαντικό είναι για την ίδια και τον Barack Obama να γνωρίζουν τις απόψεις και τις σκέψεις των δύο κοριτσιών.

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα πως από τότε που η Sasha και η Malia ήταν μικρά κορίτσια, εκείνη προσπαθούσε να τους διδάξει πως τη σπουδαιότητα να έχουν τη δική τους φωνή και να μη φοβούνται να εκφράσουν τις απόψεις τους. "Πάντα ήθελα να ξεκινήσουν να έχουν τη δική τους φωνή από νωρίς". Η Michelle Obama πρόσθεσε μάλιστα πως προσπαθεί συνεχώς να περάσει στις κόρες της πως πρέπει να νιώθουν αρκετές και να πιστεύουν στη δύναμη τους.

Η πρωτότοκη κόρη του Barack και της Michelle Obama, η Malia, έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τα δικά της βήματα, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό πως έχει βρει την πρώτη της δουλειά σε ομάδα σεναριογράφων. Το νεαρό κορίτσι θα συνεργαστεί με τον παραγωγό και ηθοποιό Donald Glover σε μία σειρά της Amazon με τίτλο Hive που θα αφορά τη ζωή μίας pop star με στοιχεία που θυμίζουν την πορεία της Beyonce.

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη της Michelle Obama

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ