Follow us

Regé-Jean Page, Ryan Gosling, Chris Evans | Θα παίξουν στην ίδια ταινία

Πρόκειται για το The Grey Man των αδερφών Russo που θα είναι η πιο ακριβή παραγωγή στην ιστορία του Netflix.

Regé-Jean Page Splash News/Ideal Image

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του Bridgerton, η καριέρα του Regé-Jean Page βρίσκεται σε τροχιά απογείωσης. Έτσι, παράλληλα με τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς εποχής του Netflix θα συμμετάσχει στη νέα ταινία των Joe και Anthony Russo (οι οποίοι έχουν σκηνοθετήσει και το Avengers: Endgame), The Grey Man που θα είναι επίσης παραγωγή της πλατφόρμας. Εκτός από τον Page, πρωταγωνιστούν οι Ryan Gosling, Billy BobThornton, Chris Evans και Ana De Armas.

H ταινία διηγείται την ιστορία του Court Gentry (τον υποδύεται ο Ryan Gosling), δολοφόνου με το ψευδώνυμο Gray Man, τον οποίο κυνηγά ένας πρώην συνεργάτης του στη CIA (Chris Evans). Το The Gray Man βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Mark Greaney που δημοσιεύτηκε το 2009 και είναι το πρώτο από μια σειρά βιβλίων με ήρωα τον Court Gentry.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Λος Άντζελες πριν από ένα χρόνο, όμως η παραγωγή σταμάτησε για ένα μεγάλο διάστημα εξαιτίας της μεγάλης διασποράς του κορονοϊού στην Καλιφόρνια και τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που πάρθηκαν. Η ταινία έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ που έχει διαθέσει ποτέ το Netflix.

φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ